Trakums! Kā vecāki soda bērnu par to, ka viņa apēda cepumu?!

Vecāki, Džeimss (33 gadi) un Kristāla (36 gadi) Drigeri, ir 5 bērnu vecāki. Viena no 5 bērniem ir meita, kurai ir 14 gadi un kura tika sodīta par to, ka apēda cepumu, bez vecāku atļaujas.

Viņi nolēma, ka piemērots sods par šo pārkāpumu, būs meitas aizsūtīšana prom uz aptuveni 500 metru attālu mežu. Tur meitai nāktos pavadīt 7dienas teltī. Viss, ko vecāki viņai iedeva līdzi bija kabatas lukturītis, viens tualetes papīra rullis, svilpe un pulkstenis.

Šie apkaimes meži ir zināmi kā populāra savvaļas vepru mājvieta. Kā zināms, nonākot saskarē ar viņiem, it īpaši, ja tu esi viņu teritorijā, tas var beigties ar iespaidīgām traumām. 

crazy parents

Kādi sociālie darbinieki bija atraduši meiteni viņas otrajā “nometnes” dienā. Iepriekšējo nakti, kad bija spēcīga vētra un lietavas, viņa pavadīja teltī. Meitenei bija pateikts, ka viņai katru dienu ir jāierodas pie mājas sētas un jāsatiek kāds, kas viņai iedos pārtiku. Ja viņa nokavē un nepaspēj atnākt, tad tajā dienā viņa paliek neēdusi.

Šī nav pirmā reize, kad kas līdzīgs ir noticis. Viens no iepriekšējiem sodiem bija tāds, ka meitene nedrīkstēja ierasties mājās no 8:00 no rīta līdz 20:00 vakarā. Tagad meitene atrodas Sociālo darbinieku aprūpēm, bet pārējie 4 bērni tagad mitinās pie saviem vecvecākiem.

Avots: nydailynews.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Šaubīgais</cite>

    Kas ir vepris? Vepris ir kastrēts kuilis, tātad mežacūku einuhs. Pārējais, ja tā ir taisnība,ir policijas un sociālo dienestu ziņā.Lai veicas bērniem.

Leave a Comment