Tu būsi sajūsmā- 5 iemesli, kāpēc katru dienu vajadzētu taisīt “plecu tiltiņu”

Kāpēc taisīt “plecu tiltiņu”?

1. Sporta sasniegumu uzlabošanai

Sēžamvietas muskuļu trenēšana palīdzēs Taviem sasniegumiem sportā, jo šo muskuļu stiprināšana palīdzēs Tev skriet ātrāk, lēkt augstāk un būt vienai no vislabākajām kādā sporta veidā.

2. Drošība

Šis vingrinājums ir pilnīgi drošs. To var izpildīt praktiski viss. Tas lieliski der gan grūtniecēm, gan tām sievietēm, kuras ir tikko dzemdējušas, taču pirms tomēr būtu vēlams pakonsultēties ar ārstu.

3. Muskuļu stiprināšanai

Slodze šajā vingrinājumā noslogo gandrīz visas muskuļu grupas – gan sēžamvietas, gan gurnu, gan augšstilbu, gan gurnu bicepsu, turklāt neaizmirstiet, ka šis vingrojums palīdz ne tikai pēcpusei un kājām, bet stiprina arī vēdera presīti un muguru.

4. Uzlabo stāju

Šī vingrinājuma laikā tiek veikta arī sava veida muguras masāža, tāpat tiek uzlabota arī As**srite.

5. Apģērbs uz Tevis izskatīsies labāk

Uz tvirtas un apaļīgas sēžamvietas taču jebkurš apģērba gabals izskatīsies lieliski. Tu izskatīsies daudz seksīgāk un kļūsi daudz pievilcīgāki, kas nozīmē to, ka daudz vairāk piesaistīsi pretējā dzimuma uzmanību.

Kā izpildīt vingrinājumu “plecu tiltiņš”?

 

https://youtu.be/vhRiA3aBey8

Ja Tu šo vienkāršo vingrinājumu izpildīsi katru dienu, rezultāti neliks Tev gaidīt, turklāt noteikti iesaki šo vingrinājumu arī savām draudzenēm – viņas būs sajūsmā!

Leave a Comment