Tumši loki zem acīm: 5 labākie līdzekļi, lai ātri atbrīvotos no tiem

3. Citronu sula

Citroni ir bagāti ar C vitamīnu, kam ir ādu balinošas īpašības, un tas var palīdzēt atbrīvoties arī no tumšajiem lokiem zem acīm.

Uzklāj sulu ap acīm, izmantojot vates disku. Atstāj to uz aptuveni 10 minūtēm un tad noskalo. Tas jādara vienu mēnesi, katru dienu. Ja sula rada dedzinošu sajūtu, tad pārstāj to lietot.

Tu vari pagatavot arī biezu pastu, sajaucot 1 ēdamkaroti citronu sulas ar 2 ēdamkarotēm tomātu purē, šķipsniņu turku zirņu (gram) miltu un kurkumas pulvera. Uzklāj šo maisījumu ap acīm, atstāj uz 10 līdz 15 minūtēm un noskalos seju ar remdenu ūdeni. Atkārto šo procedūru trīs reizes nedēļā.

4. Tējas maisiņi

Tēja ir labs kofeīna un antioksidantu avots, kas var noderēt, lai samazinātu tumšos lokus. Tā palīdz arī atbrīvoties no maisiņiem zem acīm, sašaurinot As**svadus un samazinot ūdens aizturi. Tējā esošais tanīns palīdz samazināt pietūkumu un novērš ādas krāsas izmaiņas zem acīm.

Paņem divus zaļās vai melnās tējas maisiņus un ieliec ledusskapī uz pusstundu. Pēc tam uzliec tos uz acīm, atstāj uz 15 minūtēm un pēc tam nomazgā seju. Atkārto šo metodi divas reizes dienā, un tā veselu mēnesi, un ieraudzīsi rezultātus. Uzmanies, lai tēja neiekļūst acīs. Ja tā notiek, tad kārtīgi izskalo acis ar remdenu ūdeni.

Lasi arī: Tumšie loki zem acīm jūs nomāc? Lūk vienkāršākais risinājums!

5. Kurkuma

Kurkumā ir daudz spēcīgu antioksidantu, un tas ir arī pretiekaisuma līdzeklis, kas var palīdzēt samazināt tumšos lokus zem acīm. Tā padara ādu maigāku un gludāku. Izgatavo biezu pastu, sajaucot 2 tējkarotes kurkumas pulvera ar ananāsu sulu. Uzklāj to ap acīm un atstāj uz 10 minūtēm. Pēc tam notīri acis ar mīkstu audumu. Atkārto šo procesu reizi dienā – vairāku nedēļu garumā – un iegūsi pozitīvus rezultātus.

 

Vēl daži padomi, kā novērst tumšos lokus zem acīm:

Atvēli pietiekoši daudz laika miegam un atpūtai;

Pārāk neberzē acis, jo tas liek lokiem zem acīm kļūt tumšākiem;

Pirms gulēt iešanas notīri kosmētiku;

Dzer pietiekoši daudz ūdens visas dienas garumā, lai izvairītos no ūdens aiztures organismā.

Kad guli, pacel galvu augstāk, paliekot apakšā papildu spilvenu. Tādā veidā vari novērst maisiņu veidošanos zem acīm, jo apakšējos plakstiņos nesatecēs šķidrums.

Ēd pārtiku, kur ir daudz A, C, un E vitamīnu.

Atmet smēķēšanu, kā arī ierobežo uzņemtā alkohola un kofeīna daudzumu.

 

Arī interesanti: Tumši loki zem acīm. Receptes, kā ātri atgūt svaigu izskatu! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots: www.womendailymagazine.com

COMMENTS

Leave a Comment