Unikāli! Modinātājs, kurš no Tevis BĒG! (VIDEO)

Cilvēki ir iedalāmi 2 grupās, kad runa ir par pamošanos un piecelšanos no gultas. Viena grupa cilvēku uzliek vairākus modinātājus ar pāris minūšu atstarpi, jo jau zina, ka pirmos modinātājus ignorēs. Bet ir arī otras grupas cilvēki, kuriem pietiek tikai ar vienu modinātāja zvanu un viņi jau ir laukā no gultas.

Šoreiz stāsts ir par tiem, kuriem patīk ilgāk pagulēt. Miegs ir tik salds, ka negribas līst ārā no gultas un doties darbos. Tieši tāpēc situāciju ir pamainījis modinātājpulkstenis, kurš, skanot signālam, bēg prom no tevis, liekot tev celties no gultas, lai to izslēgtu.

Tas, protams, nenodrošina to, ka tu nekad vairs nekavēsi darbu, bet tas ir lielisks palīgs, lai pieceltu tevi no gultas. Jo reti kurš lien atpakaļ gultā pēc tam, kad ir pārskrējis pāri istabai, lai noķertu un izslēgtu modinātāju. Tomēr, ne viss ir tik skarbi. Šis pulkstenis tev atļauj vienu reizi nospiest “atlikšanas” pogu un tikai nākamajā reizē tas sāk bēgt.

Tas darbojas uz 4 AAA baterijām un var izturēt kritienu no aptuveni 1 metra augstuma. Tikai pārliecinies, ka uz tava nakts galdiņa neatrodas nekādi šķidrumi, kurus mazais draugs, bēgšanas sākumā var izgāzt.

Avots: canyouactually.com

Leave a Comment