Unikāla locītavu kustību atjaunošanas recepte

Recepte:

Ņemam 300 – 400 gramus ķiploka, samaļam gaļas maļamajā mašīnā, ieliekam litra burkā, aplejam ar labu nerafinētu augu eļļu. 2 nedēļas nostādinām tumšā vietā, katru dienu saturu apmaisot. Iegūstam ķiploku eļļu. Nokāšam caur 3-4 marles slāņiem.

Lietošana:

sāpīgo vietu (piemēram kaklu mugurkaula augšdaļā)  iemasējam, līdz eļļa pilnībā iesūkusies. Apsienam ar siltu šalli un – uz gultu. Jau pēc pirmajām reizēm samazinās stīvums, kas tik ļoti raksturīgs locītavu saslimšanu gadījumos. Ār*tēšanās kurss ilgst divus mēnešus. Nākamajā dienā varat ieiet siltā dušā, bet smaka pazūd. Tāpat varat iesmērēt rokas, ja ir problēmas ar roku kauliem. Un rezultāts būs tāds pats.

Kā darbojas ķiploku eļļa?

Ķiploks ir unikāls pretsklerozes līdzeklis. Tas ižķīdina sklerotiskos veidojumus ap sāpošo locītavu, kā arī asisnrites traucējumus ap sāpošo locītavu, tādējādi veicina Vese***as atjaunošanos.

Lietojot šo recepti, ir iespējamas kontrindikācijas. Pastāv tibetiešu locītavu attīrīšanas recepte ar ķiploku uzlējumu uz spirta bāzes. Bet tā neder, ja cilvēkam ir aknu, nieru vai aizkuņģa dziedzeru saslimšanas. Manis minētā recepte darbojas maigāk, jo ķiploks tiek nostādināt augu eļļā.

Ja šie orgāni ir stipri bojāti, tad tie, kā likums, liks par sevi manīt.
Vienkārši analizējiet un saasinājumu gadījumā – labojiet. Vai atceliet, vai pamainiet lietošanas shēmu, piemēram, samaziniet vienā reizē izmantojamo eļļas daudzumu. Vai arī sadaliet ārstešanās kursu, piemēram, nedēļu lietojiet, tad ievērojiet pārtraukumu, kamēr locītavas, kā arī aknas un nieres tiek galā ar šlaku izvadīšanu. Protams, ka ārstēšanu labāk veikt ārstējošā ārsta uzraudzībā.
Starp citu, iemasējot ķiploku eļļu roku un kāju kaulos, jūs tādējādi likvidējiet noberzumus, varžacis, papēžu sasprēgājušo ādu.

Lai laba Vese***a!

Avots:

dievietei_logo1

Leave a Comment