Uzmanību! Brīdinājums visiem lielveikalu Maxima klientiem

“Pirms divām dienām piedzīvoju kādu notikumu bēdīgi slavenajā “MAXIMA” veikalā. Šoreiz Juglā . Tā kā mantu bija daudz, atstāju tās skapītī un durvis aizslēdzu, taču ,kad sapirkos un devos pie sava skapīša konstatēju, ka tur iekšā ielikts jau cits maisiņš ar citām mantām. Protams,uzreiz uzmeklēju apsargu, kurš arī atnāca – parādīja lapiņu,ka “MAXIMA” neatbild par atstātām mantām un pilnīgi bez jebkādas intereses izrādīšanas devās prom. Paspēju uzjautāt par kamerām – bet, redz, tur neesot! Interesanti, ka tieši tur, kur tās vajadzīgas visvairāk, to vienkārši nav.

Zīmīgi,ka nesen tieši šāds pats atgadījums notika draudzenei, tikai Cēsu “MAXIMA” lielveikalā. Tieši tāpēc neko vērtīgu skapītī neatstāju. Mans mērķis, protams,nav atgūt tās mantas,bet gan pabrīdināt citus, jo ir cilvēki,kas skapīšos atstāj mantas par kurām zagļi ļoti priecātos! Tam, kurš paņēma manu maisiņu noteikti bija vilšanās, jo tur iekšā bija vien drēbes! Taču fakts paliek fakts. Un ir liela neizpratne – kā var no aizslēgta skapīša paņemt mantas, ielikt citas un vēl aizslēgt! Tas nozīmē tikai to, ka kādam ir cita atslēga vai arī viena atslēga der visiem skapīšiem! Kā arī attieksme no veikala puses ir gaužām bēdīga, taču par to gan es vairs nebrīnos. Mīļie cilvēki,nesiet savas mantas kaut zobos,bet MAXIMAS skapīšos neatstājiet, jo tie ir brīvi pieejami jebkuram! Un tam,kas maisiņu paņēma – Lai labi valkājas!”

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Amundsens</cite>

    Maximu iesaku pārdēvēt par minimu- getliņi 2, jo šie nīkuļi pat krūzīti atteicās apmainīt, pēc ziemassvētkiem…. (Krūzīte tika saņemta dāvanā, ģimenes lokā, un sadalījās divās daļās, pēc karsta ūdens ieliešanas, ar raksturīgu sprakšķi….ražošanas defekts….)
    Veikals Vienības gatvē….
    Kopš traģiskajiem notikumiem ,nesenajā pagātnē, šajā miskastē vairs neeju un neiešu…
    (Attapīgajiem – krūzītes nepirku es….un nē, viņas netika traumētas iepriekš, ne tīšām ,ne netīšām
    Pretīga bode….

Leave a Comment