Uzmanību, dāmas! ŠĪS 11 uzvedības un izskata iezīmes, kas var likt jums izskatīties pēc lauķēm!

Provinciālu meiteņu vērtības

  1. Augstpapēžu kurpes – visur un vienmēr

2

Vienalga – vai viņas dodas uz tirgu pēc kartupeļiem, vai uz klubu dejot – viņas velk mugurā augstpapēžu kurpes. Viņas sapņo par zīmolu apaviem ar ārkārtīgi augstiem papēžiem. Ja viņas tādus nevar atļauties, tad nopērk pakaļdarinājumus, kurus uzreiz pa gabalu var atpazīt no oriģināla.

  1. Pārlieku liela seksualitātes izrādīšana

3

Īsti nav saprotams, kādēļ sievietes no lauku rajoniem un ciemiem cenšas pārlieku izrādīt savu seksualitāti. Šķiet, ka viņas cenšas visai pasaulei paziņot par sevi, parādot it visus savus dabas dotumus.

Ja lūpu krāsa, tad spilgti sarkana. Ja matu krāsa, tad žilbinoši platīnblonda vai arī melna ar zilu nokrāsu. Ja dekoltē, tad noteikti ārkārtīgi dziļš, bet svārki, protams, pēc iespējas īsāki. Nevar nepieminēt viņu izteikto tieksmi pēc dzīvnieku raksta apģērbā, kā arī spīdumiem visur.

  1. Dzīšanās pakaļ zīmoliem

4

Mēs pat varam ierindot šo sadaļu, kā pazīstamu zīmolu Ķīnas pakaļdarinājumi. Pats galvenais – kaut reizi mūžā iegādāties kaut ko īstā zīmola veikalā, lai visu atlikušo mūžu lepotos par to, ka tas tiešam ir bijis īsts. Viņas šo preces piekariņu liks klāt visur – pie somas, maka, telefona. Ja vajadzēs, pieliks arī pie jakas, jo galvenais – kaut cilvēki to redzētu!

Lai arī cik ļoti apģērba šiltīte neskrāpētu, neberzētu un netraucētu – meitene no provinces to nekad nenogriezīs. Šādas meitenes mīl savus pirkumus fotografēt kopā ar cenu zīmēm, lai pēcāk izliktu internetā.

  1. Ārējā izskata “aprīkojumi”

5

Šādas dāmas ir patstāvīgie klienti gan skaistumkopšanas salonos, gan pie plastiskajiem ķirurgiem. Viņas vēlas lielākas lūpas, mazāku degunu, bet skropstas – cik vien garas var!

  1. Ļoti lielas tusētājas

6

Ja kādā klubā redzat meiteni, kas visu vakaru staigā ar vienu glāzīti rokās, kuru viņa nedzer, bet tikai nēsā sev līdzi – visticamāk, ka tā ir meitene no provinces. Viņām gribas būt kā visām. Ja runa ir par dejošanu, tad no malas viņas izskatās pēc Ņujorkas labākajām striptīza dejotājām.

  1. Attieksme pret vīriešiem

7

Lasi vēl: TESTS: Izvēlies figūru un uzzini, kāds ir tavs dzīves stils un vai apkārtējie tevi mīl

Provinces dāmas uz vīriešiem skatās vērtējoši un ar vēlmi uzbrukt pienācīgajam upurim. Tāda sajūta, ka viņās ir iemontētas novērošanas kameras. Viņas uzreiz noņem visu, ko var noņemt šim vīrietim. Parasti jau uzreiz noskaidro, cik vīrietis pelna, kur strādā, kur dzīvo utt. Viņām neinteresē, ka vīrietis var būt īsts dzērājs, galvenais, lai tas spēj viņas uzturēt.

  1. Vēlme apprecēties

8

Protams, jebkura sieviete sapņo apprecēties. Problēma rodas tad, ja viņas vēlas apprecēties tikai statusa, mantas vai jebkādu citādu savtīgu iemeslu vārdā. Viņas vēlas dzīvot grezni, tādēļ savā partnerī meklē sponsoru.

  1. Slikta atmiņa par savu biogrāfiju

9

Parasti provinces meitenes neatceras, no kurienes īsti nāk, nemaz nerunājot par viņu pagātni kā tādu. Ļoti bieži var dzirdēt neskaidrus stāstus par drūmu likteni.

  1. Nepārspējama pārliecība par savu neatvairāmību

10

Šāda meitene domā, ka viss dzīvē paredzēts tieši viņai. Viņa uzskata, ka neeksistē tāda lieta, kā konkurence, ka visi vīrieši ir gatavi pamest savas ģimenes viņas dēļ, ka lielpilsēta visu šo laiku gaidījusi tikai viņu. Viņa nepazīst vārdu “kompleksi”.

  1. Pārāk daudz rotaslietu

11

Ja meitene nāk no “dziļiem laukiem”, viņām nepieciešams, lai ķermeni rotātu visas iespējamās rotaslietas. Tās var būt pat mammas vai omītes rotaslietas… Viņas vadās pēc domas – ja zelts, tad meitene izskatās “dārga”.

  1. Darbs

12

Tas ir jebkurš darbs, kas var palīdzēt viņai iepazīties ar bagātu un tiešām ļoti turīgu vīrieti. Ļoti bieži tās ir administratores, viesmīles.

Dāmas, atcerieties, ka vienmēr nepieciešams izcelt savu individualitāti! Neesiet “lētas” un neuzlieciet sev virsū cenu! Katra no jums ir unikāla un savā ziņā vērtīga! Protams, iesakām šo rakstu neuztvert kā aizvainojumu meitenēm no provinces. Kā jau minējām, sievietes ir dažādas, bet ir viens izteikts “tips”, par kuru šodien arī parunājām. Cieniet sevi un citus!

Avots: takprosto.cc

COMMENTS

Leave a Comment