Uzzini, kuri ir stiprākie un vājākie Zodiaka zīmju pārstāvji

Uguns stihija

Strēlnieks 

No uguns stihijas zīmēm par visstiprāko tiek uzskatīts Strēlnieks. Šīs zīmes pārstāvji, kā likums, nebāž degunu sīkumos un jebkurā dzīves situācijā cenšas nezaudēt cilvēcību. Strēlnieki prot kontrolēt savas emocijas, tikt galā ar apkārtējo negatīvo ietekmi, nepaļaujas provokācijām un vienmēr aizstāv savu viedokli.

Lauva

Lauvas ieņem godpilno otro vietu. Kas ir paradoksāli – pirmajā acu mirklī viņi rada stipru, neatkarīgu un kareivīgu cilvēku iespaidu, bet tad, kad iepazīsti viņus tuvāk, saproti, ka viņi ir ļoti atkarīgi no ārējiem apstākļiem un apkārtējo cilvēku domām.

Auns

Neskatoties uz to, ka Auni ir ļoti aktīvi un stūrgalvīgi, viņi tiek uzskatīti par visvājākajiem savas stihijas pārstāvjiem, jo Auni daudz sliktāk pārvalda savas emocijas un bieži vien kļūst par savas dvēseles upuriem. Gadās arī tā, ka, padodoties impulsiem, viņi bieži vien mēdz rīkoties visnotaļ neprātīgi, un šī viņu rīcība nostāda viņus ļoti sarežģītā situācijā.

Gaisa stihija

Ūdensvīrs

Par gaisa stihijas visstiprāko zīmi tiek uzskatīts Ūdensvīrs. Daudziem tas var šķist īsts atklājums, jo Ūdensvīri taču ir tendēti uz ideālu meklēšanu un sapņainību, tomēr, kā apgalvo astrologi, šīs zīmes pārstāvji var pārdzīvot tūkstoš un vienu grūtību, ne reizi nenolaižot rokas. Viņi nebaidās atvadīties no visa vecā, tāpēc jebkuras pārmaiņas viņiem izdodas pārdzīvot visnotaļ viegli, kas viņus padara par morāli stiprām personībām.

Svari

Svari ir pietiekami stipri, taču viņiem ir kāds slikts ieradums, kas bieži vien viņiem traucē sasniegt savas dzīves virsotnes. Šīs zīmes pārstāvji ļoti mīl atlikt visu uz pēdējo brīdi, lieki tērējot enerģiju un bieži vien nemaz iesākto nenoved līdz galam, viņi ļoti ātri “izdeg un zaudē entuziasmu.

Dvīņi 

Dubultā Dvīņu daba padara viņus par visneaizsargātākajiem gaisa zīmju pārstāvjiem. Šie cilvēki bieži vien nespēj koncentrēties uz kaut ko vienu, tāpēc ķeras klāt visam un uzreiz, bieži vien meklējot arī apkārtējo atbalstu un palīdzību.

Ūdens stihija

Zivis

Zivis, kuras mēs esam raduši uzskatīt par visnotaļ dīvainām būtnēm, kas nav no šīs pasaules, bet gan dzīvo pašas savā izdomātajā valstībā, ir atzītas par ūdens stihijas visstiprākajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem. Tikai Zivis spēj, nekrītot izmisumā, ļoti ilgu laiku kaut ko paciest, gaidīt, cerēt, fantazēt un sapņot, kas viņām bieži vien palīdz sasniegt nospraustos mērķus.

Skorpions

Neskatoties uz to, ka šīs zīmes pārstāvji var pamatīgi “iedzelt”, viņi tomēr skaitās vājāki par Zivs zīmē dzimušajiem. Skorpioni kļūst arvien vājāki tad, kad ilgu laiku sevi krāj emocijas, kas no iekšpuses viņus sāk “ēst”, bet tas viņus padara vājākus un vājākus.

Vēzis 

Vēži ir paši ievainojamākie no ūdens stihijas zodiaka zīmēm, jo, kā rāda prakse, šīs zīmes pārstāvji ir ļoti jūtīgi, tāpēc viņiem nepārtraukti ir vajadzīgs morālais atbalsts no tuvinieku puses, bet, ja viņi nesaņem palīdzīgu plecu, tad viņi var iekrist arī dziļā depresijā.

Zemes stihija

Mežāzis 

Par visstiprāko zemes stihijas zīmi tiek uzskatīts Mežāzis, jo šīs zīmes pārstāvji ir pietiekami izlēmīgi, ambiciozi, uzstājīgi un principiāli. Viņi ļoti skaidri zina, ko grib un uz kurieni iet. Pat tad, ja visa pasaule bruks kopā, Mežāži tik un tā mērķtiecīgi ies uz savu mērķi, kaut arī ļoti maziem solīšiem.

Jaunava

Otro vietu stipruma ziņā ieņem Jaunava. Lai gan pirmajā acu mirklī šīs zīmes pārstāvji rada stipras un kareivīgas personības iespaidu, pēc tam atklājas, ka Jaunavas patiesībā nespēj pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir, un tādā gadījumā šīs zīmes pārstāvji vienkārši plūst pa straumi.

Vērsis 

Lai cik dīvaini tas nebūtu, bet vājākā zemes stihijas zīme ir Vērsis, jo šīs zīmes cilvēki nevar ciest pat vismazākās pārmaiņas, viņi ir pieraduši pie stabilitātes. Ja pēkšņi notiek kas neparedzēts, Vēršiem ir ļoti grūti tikt galā ar grūtībām un sarežģījumiem, kas padara viņus par ļoti neaizsargātiem.

 

Leave a Comment