Vadītājs, plānotājs vai revolucionārs? Biroja horoskops visām zodiaka zīmēm

1. Auns

Kā jau Auns, tu esi pirmais, kurš tiecas pēc precīzi nospraustiem mērķiem. Jebkādi sekotāji ir laipni aicināti, ja vien viņi ir gatava smagi strādāt un veltīt savu ieguldījuma daļu. Strādājot ar 110% atdevi, var neatlikt daudz laika pašam priekš sevis, bet kādu dienu boss tevi bagātīgi atalgos. Tu pat varētu kļūt par sava bosa bosu!

2. Vērsis

Tev ļoti labi padodas budžeta plānošana un sekošana notiekošajam pašam savā tempā. Tikai daudz kas ir atkarīgs no taviem darba apstākļiem, piemēram, svarīgs ir labs apgaismojums vai tavs mīļākais našķis uzkodu automātā. Tu uzņēmuma vadību uztver kā nepieciešamu ļaunumu. Vadība tevi mīl, un tu īpašnieku naudu pieņem, klusībā smejoties.

3. Dvīņi

Dvīņi ir ātri, daudzpusīgi un vienmēr kustībā. Tu vari kļūt par karstāko tenku mērķi birojā. Svarīgās tikšanās tu esi velna advokāts, sniedzot tieši tik daudz būtiskas informācijas, lai liktu visiem domāt ārpus rāmjiem. Ļauj darba vadībai tikt galā ar attīstības plāniem, jo tu jau kavē savu tikšanos pulksten 14. Protams, būs arī pusdienas!

4. Vēzis

Vēži zina ikviena cilvēka atrašanās vietu ēkā. Tu varbūt arī neparaksti čekus, bet budžeta plānošana veicas labāk, kad tu esi iesaistīts. Ikviens sagaida, ka tu organizēsi dzimšanas dienas un tamlīdzīgus pasākumus, jo tas tev padodas tik dabiski. Aizmirsti par vadītāju vai direktoru – tu šeit esi īstais tēva lomas atveidotājs, un tā arī uz tevi skatās – tas ir pat ļoti labi!

5. Lauva

Tu nevari aizmirst par vadītāja vietu, ja vien esi Lauva. Tas ir tavā temperamentā, ja ne titulā. Tavs darbs ir māksla, un tava intuīcija spēj izglābt dienu. Cik bieži tu esi izvilcis šo organizāciju no bezdibeņa sliekšņa? Visa kopskats ir tavs labākais draugs, jo tu visu spēj brīvi pārredzēt. Darba vietas ienaidniekiem tavi panākumi skauž, jo kurš gan varētu tev nepiekrist?

6. Jaunava

Savā būtībā tu esi notikumu pārzinātājs. Tu esi apbrīnojams vadītājs, bet ideālā pasaulē tu strādātu viens. Ir vieglāk koncentrēties uzdevumam, ja nepārtraukti nav jāizskaidro pašsaprotamais. Kad nepieciešams konsultants vai tehniskais atbalsts, vadība sūta tevi. Bet, ja kaut kur ir iesaistīti ātrie ēdieni, tevi tas vairs neinteresē.

7. Svari

Svari mēdz būt sarunu vedēji starp divām pusēm jeb sava veida durvju sargi, kuri pasaka visu pareizo un neitralizē lieko spriedzi.
Tu esi vērtīgs palīgs ikvienam, kuram ir nepieciešams izprast ierobežojumus vai izrādīt pazemību. Bet, tā kā tu esi tik ieinteresēts izdabāt visiem, tu arī vari būt tas, kuru metīsies zem autobusa. Laiku pa laikam parādīt, ka tev ir mugurkauls, nenāktu par ļaunu un tikai nostiprinātu tavas pozīcijas.

8. Skorpions

Skorpioni ir dzimuši problēmu risinātāji, un viņiem ir dziļa interese par savu darbu. Ja tu esi vadītājs, tu iedves godbijīgas bailes savu padoto sirdīs. Ideālā situācijā tu paturi visu pie sevis, bet tie, kurus izlaid cauri savam ugunsmūrim, redz, cik nozīmīgs un vērtīgs tu esi uzņēmumam. Tu parasti zini visu par visu un, ja nē – tu to noskaidro ātrāk par jebkuru paša iniciatīvas vadīts.

9. Strēlnieks

Kā Strēlnieks tu esi kā kara lauka reportieris vai produktu evaņģēlists. Tu pat vari būt mārketinga ģēnijs, kurš visu bīda uz priekšu. Visi vēlas būt tavā komandā. Varbūt tas ir tāpēc, ka tu vislietderīgāk māki izmantot savu budžetu. Vai arī tā ir tava harizma un lojalitāte, kura visus iedvesmo strādāt gudrāk un labāk.

10. Mežāzis

Protams, tu vienmēr zini, kurš patiešām ir izrādes vadītājs. Tu optimizē sistēmu, uzlabo aparatūru un uzturi resursu plūsmu. Tu vērīgi seko inventāram, neko nelaid zudumā, un tas varētu kaitināt līdzstrādniekus. Tu apsver iespēju saņemt izmaksu arī kompānijas akcijās – ja vien tās patiesībā ir kaut ko vērtas!

11. Ūdensvīrs

Tu esi vismaz daļēji atbildīgs par uzņēmuma vērtību. Tu esi dziļi iegrimis ilgtermiņa stratēģijās un revolucionāros īsākajos ceļos uz mērķi. Tā kā tu ātri spēj pielāgoties, tu vienmēr centies savu komandu pierunāt, lai izmanto vismodernākās un labākās tehnoloģijas. Tu bieži pavadi laiku, spēlējoties ar prototipiem, un uzlabojot jau esošo. Kādam taču ir jārāda ceļš uz nākotnes iespējām!

12. Zivis

Tevi piesaista radošā izstrāde, izpēte un ierakstu saglabāšana. Turklāt tu esi neoficiālais padomdevējs, kurš uzklausa problēmas un dod optimistiskus ieteikumus. Tu izproti vispārējo lietu vērtību, pat ja tirgus tev šobrīd nepiekrīt. Ko gan tas zin? Hmm… ja atrodies finanšu sektorā, tad gan labāk lai viņi tevi pārceļ citur! Tu esi neatsverams progresa veicinātājs un konsultants, bet diemžēl ne budžeta plānotājs.

la.lv

Leave a Comment