Vai 2019.gads būs garais gads vai nē?

Garajā gadā labāk neuzsākt daudzas lietas: jūs satiksieties tikai ar neveiksmi un vilšanos. Lai nepieļautu, ka tas notiks, varat iepriekš aplūkot kalendārus un noskaidrot, ko 2019. gads mums visiem sola.

Par laimi, 2019. gads nebūs garais gads – februārī būs 28 dienas, bet gadā – pavisam 365. Šķiet, ka ir iespējams uzelpot ar atvieglojumu, jo noteikti visi garā gada riski paies garām. Tomēr nākamais, 2020. gads būs garais gads. Tas nozīmē, ka vairākus gadījumus un jaunus sākumus, astrologi atzīst par nevēlamiem vai riskantiem.

Lai to novērstu, varat savlaicīgi plānot savus darbus tā, lai to varētu pabeigt 2019. gadā, vai arī atlikt tos līdz 2021. gadam.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2019. gadam – ārēji mierīgs, ar iekšējām pārmaiņām!

Piemēram, garā gada laikā nav vēlams:

  • rīkot kāzas;
  • izšķirties;
  • likt mājas pamatus;
  • pārcelties uz jaunu dzīvesvietu;
  • mainīt darbu

Svarīgs moments: protams, ne visi varēs ņemt vērā visas zīmes un māņticības, kas saistītas ar garo gadu. Piemēram, ko darīt celtniekiem –  necelt mājas? Un cits citu mīlošiem cilvēkiem – atteikties no laulībām tikai tāpēc, ka februāra kalendārā ir papildu diena?

Eksperti iesaka atcerēties, ka briesmas nenes pati diena, bet ar to saistītā negatīvā attieksme. Mēs iesakām atbrīvoties no negatīvām un postošām psiholoģiskām programmām.

Lasi arī: 10 lietas, kas iznīcina jūsu mājas enerģiju un piesaista neveiksmi

2019. gads solās būt labvēlīgs. Viņa patrons, Cūka, nodrošina stabilitāti un palīdz veidot dzīvi, lai iegūtu atbalstu zem savām kājām. 2019. gadā jūs varat atcerēties lietas, kas dažkārt šķiet ikdienišķīgas, un tāpēc nav vissvarīgākās, bet no kurām ir atkarīga uzticēšanās nākotnei un līdz ar to puse panākumu augstākās jomās. Tie ir jautājumi, kas saistīti ar dzīves telpu, finansēm, darba vietu, attiecībām ar radiniekiem.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment