10 lietas, kas iznīcina jūsu mājas enerģiju un piesaista neveiksmi

Mājas sienām vajadzētu radīt komfortu. Bet dažas lietas apdraud ne tikai komfortu, bet arī pozitīvo mājokļu enerģiju. Jums vajadzēs pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no tām, pretējā gadījumā jūs varat zaudēt veiksmi un labu garastāvokli.

Mēģiniet sekot ekspertu ieteikumiem, lai jūsu dzīvē panāktu pozitīvas pārmaiņas. Laime var tikt panākta, dzīvojot saskaņā ar noteiktiem noteikumiem, kuriem ikvienam nebūs grūti sekot. Viens šāds noteikums ir labvēlīgas vides radīšana mājās.

Lietu enerģētika

Jebkura dzīvā būtne, augs un pat nedzīvā lieta izdala zināmu enerģiju. Dažas lietas var būt pozitīvs avots, un daži no tiem var radīt tikai negatīvu enerģiju. Tie samazina ne tikai pašu enerģijas vidi, bet arī maina polaritāti, mazina enerģijas viļņu cirkulāciju mājā.

Lasi arī: Kā pirms ziemas mainīt dzīvi: 7 lietas, kas jādara 2018. gada novembrī

Tas nelabvēlīgi ietekmē garastāvokli, un pēc tam veselību un veiksmi. Kritiskās situācijās cilvēkiem sākas melnās strīpas, kuru ilgums ir daudzi mēneši un nedēļas, un dažreiz gadi. Bīstamas lietas, kas iznīcina jūsu mājas enerģiju, nedrīkst aizkavēties blakus jums. Dažām no tām ir nepieciešams laiks sākt darboties, un dažas ir tik ātras savā darbībā, ka pat vienā vai divās dienās tās var dzīvi pārvērst par murgu.

Eksperti iesaka turēt spēcīgus talismanu mājās, lai bīstamu objektu pagaidu klātbūtne neradītu kaitējumu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment