Vai acis ir mūsu dvēseles spogulis?

Cilvēki tik bieži saka, ka acis ir dvēsele. Tā ir kā klišeja. Bet tas ir patiesi!

Kad mēs skatāmies uz kāda cilvēka acīm, mēs redzam daudz vairāk nekā tas, kas mums ir acīmredzams. Bet vai mēs tiešām redzam dvēseli?

Senie ķīnieši uzskatīja, ka mēs neredzam cilvēka dvēseli, bet patiesībā mēs redzam viņa sirdi. Turklāt sejas lasīšanas zinātne sakņojās tieši senajā Ķīnā kā ķīniešu medicīnas filiāle. Seja bija līdzeklis cilvēka Vese***as stāvokļa noteikšanai, cilvēka modeļu un īpašību novērošanai. Seju izmantoja, lai uzzinātu par personiskajām vajadzībām un domām, un, protams, par personas psiholoģisko stāvokli.

Interesanti, vai ne?

Vēl interesantāk ir tas, ka ķīnieši domāja, ka sirds ir mūsu dzīves centrs, un būtībā tas ir iemesls, kāpēc mēs dzīvojam, un tāpēc mēs varam viegli uzzināt par emocionālo stāvokli no sirds. Pat tagad mēs izturamies pret viņu kā mīlestības simbolu.

LASI ARĪ: 9 zīmes, ka drīz jūs satiksiet mīlestību

Vai ne?

Tātad tehniski, ja sirdsdarbība mums var pastāstīt par mūsu fiziskās Vese***as stāvokli, acis var mums pastāstīt par mūsu sirds stāvokli, jo tās ir cieši saistītas viena ar otru!

Tādējādi tika atklāts, ka acis ir sirds spogulis, nevis dvēseles. Tāpēc, aplūkojot kāda cilvēka acis, jūs varat pateikt 2 ļoti svarīgas lietas par šo personu:

1. Jūs varat zināt, cik atklāts ir cilvēks, ja paskatās viņa acīs. Tāpēc acis jums paziņo, vai jūs varat uzticēties personai vai nē.

2. Turklāt acis jums paziņo, vai persona ir atvērta sarunai vai nē, un tās arī pastāstīs, kāda veida saruna jums būs ar šo personu.

avots: esotericblog

Leave a Comment