9 zīmes, ka drīz jūs satiksiet mīlestību

Jauna mīlestība nāk, kad cilvēks ir iekšēji gatavs tam. Tomēr jūsu dzīvē ir daži brīži, kas jums pateiks, ka liktenīga tikšanās nav tālu.

1. Jūs atlaidāt situāciju un nolēmāt, ka mīlestība nav jūsu pastāvēšanas galvenais mērķis. Un, kad jūs pārtraucat koncentrēties uz kaut ko, tad tas nāk pats par sevi.

Lasi arī: 15 slikti ieradumi attiecībās, kuri jāpārtrauc līdz 25 gadiem

2. Jums ir jaunas intereses, kas ir kļuvušas ne mazāk svarīgas kā “otrās puses” meklēšana. Būt iesaistītiem tajā, kas rada prieku, un ir iespēja, ka jūs satiksiet jaunu mīlestību, ar kuru jums būs kopīgi hobiji.

3. Jūs nolēmāt būt par sevi, nevis censties tiekties pēc kāda izgudrota ideāla. Jūs saprotat, ka jums ir nepieciešams meklēt personu, kas pieņems jūsu īsto, kuras prasībām nav jāpielāgojas un pastāvīgi jāpiepilda viņa cerības.

4. Jūs pametāt perfektā cilvēka meklēšanu un pārtraucāt “noskatīt” ārkārtīgi gara auguma blondīni ar dārgu ārzemju automašīnu. Jūs esat sapratuši, ka cilvēka galvenā lieta ir viņa īpašības, nevis viņa izskats. Jūs joprojām vēlaties garu blondīni, bet, ja jūs atbilstat vidēja izmēra brunetei/m ar humora izjūtu un tuvu jūsu dzīves perspektīvām, noteikti apsveriet savu kandidatūru.

5. Jūs redzat romantiku visur: jūs pastāvīgi satiekat laimīgus pārus, draugi ir pilni ar romantiku sociālajos tīklos, tikai romantiskas mūzikas dziesmas tiek atskaņotas radio automašīnā. Tik bieži izteikta ir mīlestības enerģijas apzīmēšana ap jums.

Lasi arī: 5 zīmes, kas norāda, ka jūs, iespējams, esat satikušies ar kādu no iepriekšējās dzīves

6. Romantisks sapnis nāk pie jums gandrīz katru nakti. Izmantojot dažādas mīlas ainas, zemapziņa sagatavo jūs jaunai reibinošai romantikai.

7. Jūs sāka apmeklēt neparasta smarža. Saskaņā ar tautas uzskatiem, ja jūs esat veselīgi, bet pēkšņi jūs sākat sajust garšīgus aromātus, kur patiesībā tās nav, jums drīz būs jauna mīlas tikšanās.

8. Jūs jūtat enerģijas pieaugumu: labs garastāvoklis no rīta, pateicoties jaunu paziņu un notikumu cerībai. Jūs esat kļuvuši pozitīvāki par to, kas notiek tev apkārt, sajūsminieties ar jauniem cilvēkiem ar lielu prieku, bez iemesla priecīgi sajūsminieties. Jauna mīlestība ļauj uzzināt par tās tuvumu.

9. Jūs izmantojat jebkādas iespējas atrast jaunu mīlestību: jūs jūtat vajadzību satikt jaunus cilvēkus, apmeklēt dažādus notikumus – sajūta, ka “otra puse” var gaidīt jebkur, neatstāj tevi ne mirkli.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

COMMENTS

Leave a Comment