Vai atceries Džūniju no filmas “Spiegu bērni”? Lūk, kā viņš izskatās tagad!

rhmmhuytpxvs7jbzvrivu9r6wxtpwmvu_640x360_53959747609

Ja arī Tev bērnībā ir nācies redzēt filmu “Spiegu bērni” (Spy Kids), tad Tu noteikti vari atsaukt atmiņā arī mazo gudrinieku Džūniju Kortezu (Juni Cortez), kuru atveidoja amerikāņu aktieris Derils Sabara (Daryl Sabara), un vēlies redzēt, kā viņš izskatās tagad!

Arī Derils savu karjeru 90. gadu sākumā sāka dažādos TV šovos un seriālos, taču plašu atpazīstamību guva tieši ar Džūnija Korteza lomu filmā “Spiegu bērni”. Pēc tam viņš epizodiski ir parādījies dažādos seriālos, tai skaitā arī seriālā “Draugi” (“Friends”).

Mazais Džūnijs viennozīmīgi ir paaudzies, un tagad viņš ir 24 gadus vecs vīrietis, turklāt visnotaļ pievilcīgs un patiešām vīrišķīgs, lai gan viņa sejas vaibstos, acu skatienā un smaidā vēl joprojām var saskatīt Džūniju.

Nekādu nozīmīgu Derila privātās dzīves faktu nav pieejami, jo viņš jau vēl jauns un visa dzīve viņam vēl tikai priekšā, taču, lai gan precējies viņš nav un bērnu arī viņam vēl nav, klīst baumas, kas nu jau arī ir apstiprinājušās, ka viņš tiekas pasaulē zināmo dziedātāju Meganu Treinori (Meghan Trainor).

Šķir nākamo lapu, lai apskatītos, kā Džūnija lomas atveidotājs izskatās tagad

COMMENTS

Leave a Comment