Vai tiešām Kariņš paziņo, ka ir jāatceļ VISI ierobežojumi? Skaties!

Tāpat Pavļuts atzina, ka Trojanskis un Langins jau atzinuši, ka viņu pirms pāris mēnešiem izstrādātās prognozes par 5000-6000 stacionētajiem Co**d-19 pacientiem izrādījušās kļūdainas, tāpēc zinātnieki ir samazinājuši prognozi par hospitalizēto skaitu. Tomēr Kariņš uzsvēra, ka par Co**d-19 Pand***jas analīzi un prognozēm atbild Vese***as ministrija nevis Valsts kanceleja.

Ņemot vērā faktu, ka valdība līdz šim lēmusi balstoties uz neprecīzām zinātnieku prognozēm, Kariņš pieļāva, ka nebūtu pareizi sagaidīt ārkārtējās situācijas beigas un tad mīkstināt ierobežojumus, raksta delfi.lv

Lasi vēl: Automašīnas vadītājs iestrēdzis ar auto sniegā un dodoties pēc palīdzības gājis bojā

“Jāatzīst, ka šie dati bija kļūdaini. Un, ja dati bija kļūdaini, iespējams, kāds ierobežojums nav šodien vajadzīgs un tie būtu pārskatāmi ātrāk. Ja mēs katrs turēsimies pie agrākās pārliecības, nebūdami elastīgi domāšanā, mēs nerīkojamies pareizi. Es cenšos būt elastīgs domāšanā un pielāgot viedokli atbilstoši jauniem faktiem. Šī brīža izjūta ir, ka labāk ātrāk nekā vēlāk pārskatīt vienu otru ierobežojumu,” secināja Kariņš.

Premjera vērtējumā, nav saprotams tas, ka joprojām ir nozares, kurām ir liegta darbība un kuru dīkstāvi finansē no valsts budžeta.

COMMENTS

Leave a Comment