Vai Tu esi “Drāmas karaliene”?

Drāmas cilvēki ir spējīgi vienlaicīgi ap sevi pulcināt un atgrūst cilvēkus, jo vienmēr kādai daļai cilvēku radīsies jautājums- vai tiešām tava dzīve ir tik “sulīga” vai tu “piepušķo”? Katru reizi.

Ja tu neesi pārliecināts, vai tu varētu būt Drāmas karaliene, tad, atbildot uz šiem jautājumiem, tu varētu gūt atbildi:

  1. Kad tu klausies kā kāds tev stāsta par sava pēdējo laiku sasniegumu, tu prātā jau pārcilā visus pēdējā laika notikumus, ar kuriem tu varētu pārspēt otra cilvēka sasniegumu.
  2. Kad kaut kas “ievērojams” noiet greizi: sabiedriskā transporta durvis aizveras tieši tava deguna priekšā, “labākā vieta” kino teātrī ir aizņemta vai pusdienu piedāvājums kafejnīcā ir beidzies- tu to uztver ļoti personīgi? Tas ir kā tieša necieņas izrādīšana?
  3. Kad atkal kaut kas īsti neiet tā, kā tev gribētos, tad tu pārliecinies par to, lai par to uzzina visi, kuri tevi ir satikuši gan pēc 3 stundām, gan pēc 3 nedēļām. Jo visiem taču ir jāzina, cik ļoti netaisna dzīve mēdz būt pret tevi.
  4. Vai tev reizēm rodas sajūta, ka tu stāsti kaut ko, lai citus pārsteigtu un aizrautu, nevis vienkārši dalies pārdzīvojumos ar draugiem?
  5. Vai tev šķiet, ka katrās attiecībās un grupās var būt tikai viena “zvaigzne”?
  6. Ja tev sarunas vidū tieši pajautātu, ko tavs draugs tikko stāstīja- vai tu spētu konkrēti atbildēt? Vai arī tu jau esi iegrimis savās domās par to, ko tu stāstīsi?

Avots: psychologytoday.com

Leave a Comment