VIDEO: kā gudri iepirkties izpārdošanu laikā

Pirms dodies iepirkties, sagatavojies!
Garderobes revīzija. Visprātīgākais pirms iepirkšanās ir pārskatīt jau esošo garderobi, izveidot sarakstu ar tiešām nepieciešamām lietām, kuru iegāde apģērba komplektēšanu tikai atvieglotu.

Ko vilkt? Dodoties iepirkties, velc ko viengabalainu, piemēram, kleitu. Tā varēsi ātri pārģērbties un vieglāk pieskaņot apavus. Lai staigāšana pa veikaliem nebūtu nogurdinoša, būtisks ir arī labs garastāvoklis.

Ja tavā skapī būs lielākā daļa no šajā sarakstā minētā, arvien retāk sastapsies ar situāciju „Man nav ko vilkt!”. Tava garderobe kļūs praktiskāka, vieglāk komplektējama un transformējama. Mūžīgā klasika, kuru varēsi atjaunot un atsvaidzināt ar modes aksesuāriem katru sezonu, un līdz ar to vienmēr būsi eleganta un moderna.

Ieteikums! Nekrīti kārdinājumā un neiegādājies visu pēc kārtas pievilcīgās cenas dēļ un ar domu – gan jau kādreiz noderēs. Visiem labi zināms, ka šādi iegādātas preces parasti kļūst par lietām, kas „iesēžas” skapī un tā arī netiek uzvilktas. Pievērs uzmanību katra konkrētā izstrādājuma kvalitātei, izvērtē, kāpēc tā cena ir tik ļoti samazināta? Būsi ieguvēja, ja tas ir pēdējais izstrādājums vai arī pagājušās sezonas preču atlikums.

 

Avots: aLA

Leave a Comment