Vienīgais, ko vīrieši mīl vairāk par seksu, bet par to kautrējas runāt!

Taču patiesībā vīriešiem ir nepieciešama gādība un miera sajūta. Viņš vēlas just ar sievieti pavisam savādāku pasauli.  Maigi pieskārieni no sievietes var likt vīrietim atbrīvoties no stresa kā arī  likt viņam censties vēl vairāk. Taču vīriešiem, nekad negribās par to runāt, tā mums liekas. Protams vīriešiem ir bailes sevi parādīt sievietes priekšā, vāju un aizkustinātu. Vīrietim ir jāaizsargā mīlestība. Katram pārliecinātam vīrietim ir jājūt, ka viņu mīl.  Viss ir vienkārši, jābūt sieviešu rūpēm un gādībai. Kā zināms tieši sievietes ir tās, kuras attiecībām uzsit emociju vilni.  Otrais , kas ir aiz maigajiem pieskarieniem ir vārdi. Tie vīrietī raisa uzticību paša spēkiem un varēšanai.

Vīrieši vēlas, lai par viņiem interesētos. Nav nekas daudz jādara, būs pietiekamia r to ja pajautāsiet, kā viņam pagāja diena, kas jauns noticis. Taču šeit ir viena nianse , nedrīkst arī pārāk daudz sākt izprašņāt.

Lasi vēl: Ko dara sievietes, kad neviens neredz

Protams vīrieši arī vēlas, lai viņu pūles tiktu novērtētas. Lai sievietes ir pateicīgas par to. Ir frāzes ko vīrieši vēlētos dzirdēt no sievietēm, kā piemēram: 

  1. Es ļoti priecājos, ka tu mūs uz šeieni atvedi.
  2. 2. Tu esi tāds malacis! Tik daudz strādā un dari priekš mūsu ģimenes.
  3. Tu esi lielisks vīrs, tēvs vai vienkārši draugs.
  4. Velns, lai parauj – es tevi tā dievinu!
  5. Kad vīrs pārrodas mājās: Sveiks es tā priecājos tevi redzēt!

 

Tā lūk! Mazumiņš no tā, lai varētu nedaudz izprast arī vīriešus.

avots

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

Leave a Comment