Vienkārši veidi, kā pašam kļūt par savu terapeitu – tas patiešām palīdz!

Nejūties saskaņā ar savu iekšējo balsi? To visu var mainīt. Ja to attīstīsi, tā var kļūt par tavu labāko draugu un padomdevēju. Tā darbosies kā tava iekšējā GPS sistēma, uz kuru tu vienmēr varēsi paļauties.

Lūk, daži padomi, kā rast saskaņu ar sevi un turpmāk pieņemt pareizos lēmumus!

Katru dienu pavadi laiku klusumā

Iemācies vienkārši ieklausīties un gaidi, kas sāks notikt ar tavām domām. Mēs apsolām – klusums tevi nenogalinās (lai arī sākumā tas varētu likt justies nekomfortabli). Tāpat kā tu nevari dzirdēt sava drauga balsi skaļā restorānā, tāpat tu nevari saklausīt savu iekšējo balsi, ja visapkārt ir skaļums.

Pavadi laiku pie dabas

Kad nodarbojies ar sportu, dari to ārpus mājas. Paspēlējies ar bērniem, dzīvniekiem, ēd pusdienas parkā un tā tālāk. Jo vairāk laika ārpusē pavadīsi, jo labāk. Pat 5 minūtes dabā dara brīnumus ar tavu iekšējo pasauli!

Dari lietas, kas tev patiesi dāvā prieku

Izbrīvē dienas laikā brīžus lietām, kas tev liek smaidīt, ķiķināt vai smieties pilnā rīklē, aktivitātēm, kas tevi vienkārši “paceļ”. Dejo pa savu istabu, dziedi skaļā balsī, kaut vai satiecies ar draugiem – jebkas, kas tevi dara laimīgu, ir to vērts, lai to darītu katru dienu.

Raksti – katru dienu, ja tas ir iespējams

Pieraksti jautājumus, ko vēlētos uzdot dzīvei, tad sēdi klusumā un gaidi atbildes. Un pēc tam šīs atbildes noteikti pieraksti.

Pieraksti savus sapņus

Katru rītu, kad pamosties, pieraksti to, ko atceries no saviem sapņiem. Un vēlāk meklē kaut kādu dziļāku sapņu jēgu – tāda vienmēr ir.

Nodarbojies ar sportu

Staigā, nodarbojies ar jogu, pilatēm – vienalga, ko. Kustība un ķermeņa atbrīvošana pēc tam palīdz relaksēties un prātam palīdz atvērties.

Bet svarīgākais šajā visā ir veltīt laiku tam, lai pievērstu uzmanību savām domām. Jo vairāk tajās ieklausīsies, jo vairāk sapratīsi to, kas tev dzīvē patiešām ir nepieciešams.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment