Vienkārši veidi, kā beidzot iemīlēt savu ķermeni

Izlem pati! Neuztraucies par to, ko citi domā par tevi. Lai arī esi sāpināta citu viedokļu dēļ, palaid to vaļā! Īstais iemesls slēpjas tavā domāšanā – citu domām nav nekādas nozīmes.

Vairs nekādas vainošanas. Atlaid vaļā nepatieso domu par to, ka tavs ķermenis ir iemesls tam, ka tev nav tā, ko tu vienmēr esi vēlējusies. Vienalga, vai šīs lietas ir saistītas ar karjeru, mīlestību vai ģimeni. Viss ir galvā!

Pieņem. Saproti, ka tu esi tajā ķermenī, kurā tev ir lemts būt. Pieņem sevi un visu, kas tev ir dots!

Nekādu skaitļu vairs! Cipars uz tavas bikšu birkas un svariem ir beznozīmīgs. Laime un labas sajūtas ir prāta emocijas, kuras nav iespējams izmērīt skaitļos.

Spogulis. Pārstāj būt savs ļaunākais kritiķis, skatoties savā spoguļattēlā. Tu esi daudz skaistāka, nekā pati sevi redzi – tici tam!

Ko tu vari darīt? Ir lietas, kuras tu nevarēsi izdarīt. Katrai lietai ir savs limits. Sāc priecāties par lietām, kuras tu vari izdarīt!

Emocijām ir nozīme. Sabiedrība ir iekalusi mūsu prātos domu, ka viena no svarīgākajām lietām dzīvē ir ārējais izskats. Bet vai tu tiešām domā, ka Alberts Einšteins, Mārtiņš Luters un Marija Kirī izmainīja pasauli izskata dēļ?

Tev ir nozīme. Nav svarīgi, kā tu izskaties, svarīgi ir tas, ka tu esi personība. Pārstāj karu ar sevi un sāc risināt iekšējās problēmas.

Nekavējies! Beidz gaidīt, kamēr sasniegsi savu mērķi, lai iemīlētu savu ķermeni. Tava dzīve notiek šobrīd. Neliec lietas pie malas, līdz izskatīsies labāk. Tā diena, kad vari darīt visu, ko vēlies, ir jau pienākusi.

 

Avots: www.womenslife.today

Leave a Comment