Vienkārša metode kā atbrīvoties no dažādām sāpēm izmantojot ausis. Neticami!

1101-600x600

Sertificēta refleksoloģe, Helēna Čina Lui raksta, „Katra auss satur pilnīgu ķermeņa refleksu karti, ausīs ir daudz nervu galu, kas ir savienoti ar centrālo nervu sistēmu.”

Katru reizi, biroja vidū jau nevar pildīt stiepšanās vingrinājumus un arī ārsti ne vienmēr var būt klāt un palīdzēt ar nelielu sāpju likvidēšanu. Tomēr, knaģa uzlikšana uz auss, neizklausās pēc kaut kā sarežģīta.

Iegaumē, ka šī metode nav ārsta aizstājējs!

Katrs no šiem sešiem punktiem saistīts ar sāpēm kādā specifiskā ķermeņa vietā. Saspiežot noteiktus punktus tu varēsi atbrīvoties  no sāpēm.

1. Mugura un pleci

Auss augšdaļa ir tieši saistīta ar tavu muguru un pleciem. Knaģa uzlikšana šajā punktā, aptuveni uz vienu minūti, palīdzēs atbrīvoties no spriedzes. Atkārto šo paņēmienu vairākas reizes dienā, lai mazinātu plecu un muguras sāpes.

2. Orgāni

Nākamais punkts ir savienots ar ķermeņa iekšējiem orgāniem. Acīmredzot, ja tu izjūti iekšējas sāpes, tev jāapmeklē ārsts. Tomēr, ja jūti nelielu iekšēju diskomfortu, uzliec knaģi šajā punktā, vai paturi to ar pirkstiem. Tas tev sniegs meklēto atslābinājumu.

3. Locītavas

Punkts virs ausu vidusdaļas tiek uzskatīts par saistītu ar locītavu sāpēm un stīvumu tajās. Knaģa uzlikšana šajā punktā, palīdzēs atbrīvoties no locītavu sāpēm. Hroniskas problēmas tev palīdzēs atrisināt ārsts, bet, ja sāpju izraisītājs ir maznozīmīgāks, vari izlīdzēties ar šo metodi.

4. Sinusi un kakls

Punkts zem ausu vidusdaļas ir savienots ar sinusiem un rīkli. Ja meklē veidu kā atbrīvoties no saaukstēšanās vai sinusa infekcijas izraisītām sāpēm, tev var palīdzēt knaģa uzlikšana tieši šajā punktā. Knaģis palīdzēs atbrīvoties arī no kakla iekaisuma.

5. Gremošana

Nedaudz virs ausu ļipiņas atrodas punkts, kas atbild par gremošanu. Izmanto veļas knaģi, lai atbrīvotos no gremošanas problēmām un vēdera problēmām. Ja esi cilvēks, kuram bieži vien ir gremošanas traucējumi, vari izmantot šo preventīvo metodi sāpju atvieglošanai.

6. Galva un sirds

Auss ļipiņa, jeb auss zemākais punkts ir saistīts ar divām ļoti svarīgam ķermeņa daļām: galvu un sirdi. Spiediens šajā vietā palīdzēs atbrīvoties no nevēlamām galvas un sirds sāpēm. Šī metode ir īpaši efektīva spiedušu galvassāpju likvidēšanai.

Avots:littlethings.com

Leave a Comment