Viņa 3 GADUS nav griezusi nagus – ieskaties, kāds ir rezultāts!

16 gadus vecā skolniece no Nuremburgas Vācijā sāka kļūt apsēsta ar nagu audzēšanu pēc tam, kad saprata, ka lielākajai daļai Youtube skaistumkopšanas “blogeru” ir gari nagi. Viņa bija iedvesmota izaudzēt garus nagus, un šobrīd tie jau ir 15 cm gari!!

Viņa pati komentē:

Mana apsēstība sākās 2014. gada augustā, un kopš tā laika es baidos no nagu knaiblēm un šķērēm.”

Lai nokrāsotu viņas nagus, ir nepieciešamas trīs stundas. Lai noņemtu nagu laku, ir vajadzīga aptuveni stunda. Viņa pati saka, ka viņas mērķis nekad nav bijis izaudzēt tik garus nagus. “Man nebija mērķis izaudzēt tik garus nagus, bet līdz ar to augšanu garumā, auga arī saņemto komplimentu daudzums, un tad nagi vienkārši kļuva par daļu no manis. Pirmā gada laikā es katru dienu domāju “šodien nogriezīšu”, bet “šodiena” tā arī nepienāca.”

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

“Šobrīd man ir eksāmenu laiks, un ar šādiem nagiem ir grūti rakstīt. Pēc stundas jau roka ir pamatīgi nogurusi. Strādājot ar datoru, rakstīšanai izmantoju pirkstu kauliņus. Par laimi, Vācijas skolās nav nekādu ierobežojumu attiecībā uz izskatu, tādēļ man neviens par nagiem neko nepārmet.”

Meitene vēl piemetina ka dzīve ar šādiem nagiem ir diezgan grūta – viņa nevar spēlēt volejbolu, basketbolu vai ko tamlīdzīgu. Skolotāji viņai jau daudzkārt ir ieteikuši nogriezt nagus, lai varētu piedalīties dažādās sporta spēlēs, tomēr viņiem tas vēl nav izdevies, un ar to tajā pašā laikā pazeminās meitenes atzīmes.

Avots: viralthread.com

Leave a Comment