Viņa lika meitai izspiest visu zobu pastas tūbiņu – tevi šokēs tas, kādēļ!

Eimija ir divu bērnu māte – viņa savai 11-gadīgajai meitai lika no zobu pastas tūbiņas izspiest ārā visu tās saturu. Pēc tam viņa iemācīja meitai kaut ko tādu, ko viņa atcerēsies uz visiem laikiem.

8

“Kad meita bija izspiedusi visu paciņas saturu, es viņai mierīgi pateicu, lai viņa tagad visu saturu ievieto atpakaļ,” Eimija raksta savā Facebook ziņojumā. Kad viņas meita Breona teica, ka nevar to izdarīt, minot tādus iemeslus kā “tā vairs nebūs tāda kā agrāk”, māte izskaidroja metaforu: “Tieši tāpat kā šī zobu pasta, līdzko vārdi pārnāk pār tavām lūpām, tos nav iespējams savākt atpakaļ. Izmanto savus vārdus uzmanīgi. Tu nekad nenožēlosi to, ka biji izvēlējusies laipnību.

9

Šī spēcīgā mācība ietekmēja ne tikai viņas meitu, bet gan arī vēl daudzus interneta lietotājus. Šobrīd viņas ievietotā bilde ar piebildi ir šērota jau vairāk nekā 540 000 reižu. Tomēr ne visi zina to, ka Eimija par māti ir kļuvusi tikai nesen. Viņa ar savu vīru kļuva par audžuvecākiem tikai pirms diviem gadiem. Kopš tā laika viņi ir adoptējuši 11 gadīgo Breonu un viņas māsu.

11

“Mēs, protams, neuzskatām, ka pamatskolas laikā Breona nepieļaus kļūdas, bet mēs vienkārši vēlamies palīdzēt,” saka Eimija. 

Šo vecāku meitām ir paveicies, ka viņām ir tik ļoti iedvesmojoši un rūpīgi vecāki.

Avots: womansday.com

Leave a Comment