Viņa nezināja, kāpēc tik strauji pieņemas svarā, bet cēlonis izrādījās nāvējošs

Ievērojamā svara pieauguma iemesls bija audzējs, kas izraisīja hormonu disbalansu un palēnināja vielmaiņu.

Liziju pārņēma izmisums, un viņa devās pie ārstiem, lai noskaidrotu, kas viņai kaiš. Ār*ti tikai ieteica lietot veselīgāku pārtiku un paātrināt vielmaiņu, bet Lizija juta, ka kaut kas nav kārtībā un svara pieauguma iemesls ir pavisam kas cits.

1

Viņa sāka meklēt atbildes internetā un veica magnētisko rezonansi, kas izmaksāja 17 000 ASV dolāru. Rezultāti bija šokējoši – magnētiskajā rezonansē bija redzams, ka viņas smadzenēs ir audzējs, kas spiež uz hipofīzi, un tas arī izraisīja palēninātu vielmaiņu, hormonu disbalansu un svara pieaugumu.

Audzējs bija tikai 4mm liels, un tas tika izoperēts, bet jau tūlīt pēc operācijas svars sāka mazināties. Ār*ti uzskata, ka, ja viņa nebūtu pati pētījusi simptomus, tad sekas varēja būt arī letālas.

2 3

Lizija stāsta: “Es zināju, ka ēdu veselīgi, bet svars turpināja pieaugt, un es visu laiku jutos nogurusi. Es biju pārbijusies, uzzinot par smadzeņu audzēju – tā bija kā bumba ar laika degli. Tagad, kad audzējs ir izoperēts, es varu atkal dzīvot kā agrāk. Audzējs pārņēma visu manu ķermeni, bet tagad varu turpināt dzīvot kā parasta studente.”

Avots: www.womendailymagazine.com

Leave a Comment