Viņa paņēma kreppapīru un ielika to matos– šī metode jāizmēģina visām!

Tveršana

Vai atceries šo savu seno bērnības draugu kreppapīru? Tas arī ir šis senais triks. Iespējam, ka bērnībā, darbojoties ar kreppapīru, pamanīji, ka, to samitrinot, pirksti paliek krāsaini. Daļa pavisam noteikti izmēģināja ar to arī nokrāsot matus. Nu lūk, un nu pasauli pārņem šis senais triks. Ir divi varianti, kā to darīt.

1. Tev vajadzēs kreppapīru(jo tumšāks un spilgtāks tonis, jo efektīvāk viss izdosies), bļodu, sāli un ūdeni.
Kreppapīru sagriez strēmelēs. Bļodā sajauc sāli ar ūdeni( jāmaisa līdz sāls ir izkusis), tad liec iekšā kreppapīra strēmeles. Samaisi visu šo maisījumi tā, lai ūdens iekrāsotos vienādā tonī ar kreppapīru. Tad mērc matus iekšā un šajā ūdenī tos jātur vismaz 15. minūtes un tad jādodas mati izmazgāt. Šī metode noder tad, ja vēlas nokrāsot visus matus vai ļoti lielu daudzumu.

2. Šai metodei vajadzēs kreppapīra strēmeles, ūdeni un mazās gumijas. Sagrieztās strēmelēs ietin matu galus un strēmeles tajos iestiprini ar matu gumiju. Tad saslapini tos uz atkal turi 15-20 minūtes. Gluži kā attēlā!

Tveršana2

Tas, cik ilgi krāsa turēsies tavos matos, ir atkarīgs no tava matu tipa, cik bieži tu mazgā matus un cik spilgtu krāsu vai krāsas esi izvēlējusies. Vidēji krāsa matos turas nedēļu, kas ir diezgan ilgs laiks, lai visiem parādītu savus skaistos matus un izlemtu turpināt tos krāsot šāda tonī vai turpināt eksperimentus ar citām krāsām.

Tveršana4

Protams, pastāv arī iespējas doties pie friziera, kur tev matus noteikti nokrāsos arī spilgtā krāsa, kas turēsies ilgāk, taču tas bojās tavus matus, gluži tāpat kā, ja matus krāsosi mājas pati, taču šis ir arī lielisks veids kā ietaupīt līdzekļus, jo kreppapīrs noteikti izmaksā lētāk nekā matu krāsa vai friziera apmeklējums

Leave a Comment