“Viņi baidās”, – kāpēc bijušajai sievai neatdod slavena mūziķa ķermeni un neizdodas atvadīšanās no mākslinieka

Afrikāņu diplomāti izjauc atvadīšanos no Pjēra Narcisa Maskavā. Viņi atsakās atdot Pjēra ķermeni viņa bijušajai sievai, kura agrāk vēlējās viņu apglabāt Krievijā. Afrikāņu politiķi ir pārliecināti, ka zināmo mūziķi nepieciešams guldīt zemes klēpī tikai viņa dzimtajā Kamerūnā.

Sestdien, 25. jūnijā, bija nozīmēta oficiāla atvadīšanās no Pjēra Narcisa, tomēr izrādījās, ka viņa mirstīgās atliekas atrodas afrikāņu diplomātu “gūstā”.

"Они боятся", - почему бывшей жене не отдают тело Пьера Нарцисса и прощание с артистом срывается
Attēls no soctīkliem

Diplomāti atsakās atdot zārku ar Pjēra Narcsia atliekām, baidoties, ka bijusī sieva Valērija Kalačeva apglabās viņu Krievijā, tur, kur dzīvo viņa vienīgā meita. Savās domās par notiekošo dalījās dziedātāja Milena Deinega:

“Viņi baidās, ka viņu apglabās šeit. Pjērs ir Kamerūnas pilsonis, viņi uzstāj uz viņa mirstīgo atlieku vešanu uz Āfriku. Tomēr Narcisa sieva gribēja viņu apglabāt Maskavā, jo šeit ir viņa meita.”

Lasi vēl: Rundāles pils muzejā sākot ar 6 jūliju varēs aplūkot interesantu izstādi

Agrāk kļuva zināms, ka diplomātisko šķēršļu dēļ publiskā atvadīšanās no Pjēra Narcisu pārcelta uz trešdienu. Tika arī ziņots, ka beidzot ir pieņemts lēmums hita “Šokolādes zaķis” izpildītāju apglabāt dzimtajā Kamerūnā. Bijusī sieva pat uzsākusi līdzekļu vākšanu, lai mūziķa mirstīgās atliekas transportētu uz viņa dzimteni.

 

COMMENTS

Leave a Comment