Viņi iztērēja vairāk nekā 300000 dolārus, lai izskatītos kā lelles

Lai arī cik dīvaini tas nešķistu, vecāki apmaksāja meitas pirmo operāciju, kas maksāja 10000 dolārus, kā arī atbalstīja visus meitas centienus kļūt par savu elku. “Es vienmēr klausīju vecākus, labi mācījos, skolā biju teicamniece. No sākuma mani vecāki bija pret operācijām, taču man izdevās viņus pārliecināt. Mamma un tētis nolēma, ka labāk meita, kurai ir silikona krūtis, nekā narkomāne,” tā mums skaidro Anastasija.

1

Varētu šķist, ka meitenes vēlme izskatīties pēc lelles ir dīvaina, taču viņa nav vienīgā. Viņai laimējās iepazīties ar vīrieti, kas vēlējās izskatītes pēc Bārbijas drauga – Kena!

3

Kventins Dehars arī bērnībā mīlēja spēlēties ar lellēm un cerēja, ka kādu dienu viņam izdosies kļūt par vienu no tām. Pirmo plastisko operāciju viņš veica 19 gados, naudu operācijai viņam iedeva vecāki.

4

Vīrietis uzskata, ka viņa vecāki šādā veidā pateicās par tik gudru un strādīgu dēlu. Ap to laiku viņam bija jau atvērts savs elektropreču veikals, kuram bija pat vairākas filiāles.

5

Kādā ballītē 2013. gadā abi divi satikās un saprata, ka tas ir liktenis! Kopš tā laika viņi ir nešķirami!

6

Kens un Bārbija kopā jau ir uztaisījuši četras plastiskās operācijas, lai izmainītu deguna formu, divas krūšu palielināšanas operācijas, nemaz nerunājot par daudz sīkākām procedūrām – ausu formas korekcija, nagu pielikšana, botokss, zobu balināšana un tā tālāk.

7

Tikai plastiskās ķirurģijas pakalpojumi vien pārim izmaksāja ap 275 tūkstošiem dolāru. Kens sev iegādājās arī sporta auto – Porche Cayman, ko viņš darīja tikai tādēļ, ka tāda esot bijusi arī īstajai lellei Kenam.

9

Neskatoties uz to, ka viņi ļoti daudz laika un naudu iegulda ārējā izskatā, viņiem ir ļoti veselīgs dzīvesveids. Kventins un Anastasija regulāri dodas uz sporta zāli, viņu uzturs pārsvarā sastāv no zivīm un dārzeņiem, kā arī viņi nedzer un nelieto narkotikas.

8

Protams, mēs neesam tie, kas nosodīs! Katrs dara tā, kā viņam labāk! 

Leave a Comment