Viņi kopā atbrīvojās no 260 kilogramiem – tas ir NETICAMS stāsts!

Lūk, šis ir mīlestības stāsts, kas motivē, iedvesmo un liek saprast, ka mēs esam spējīgi uz ko daudz vairāk nekā iedomājamies.

Ronijs Brovers un Andrea Masella pēdējo 4 gadu laikā kopā ir atbrīvojušies no aptuveni 260 kilogramiem. Tikai pēc pavisam neilga laika viņi precēsies, apliecinot savu nebeidzamo mīlestību vienam pret otru.

Pāris pirmo reizi satikās fitnesa centrā – abi tajā laikā bija smagajā ceļojumā pretī milzīga svara zaudēšanai.

“Viņš vienkārši mani ļoti iedvesmoja, un man šķita, ka viņš ir ļoti jauks,” stāsta Masella. “Mēs sākām sarunāties, un man nepatīk klišejas, tomēr tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena.”

Ār*ti Broveram, kurš pirms intensīvajiem treniņiem svēra 306 kilogramus, tieca, ka, ja viņš neatbrīvosies no liekā svara, viņš var nomirt. Brovers atteicās no narkotikām un alkohola, sāka nodarboties ar sportu, uzsāka zemu ogļhidrātu daudzuma diētu un kopš tā laika ir zaudējis 204 kilogramus.

“Man bija depresija, biju atkarīgs no narkotikām un alkohola, dienas laikā ēdu 10 dubultos čīzburgerus vai divas milzīgās picas,” saka Brovers. “Pagrieziena punkts bija tas, ka ārsts pateica, ka nomiršu pirms 30 gadu vecuma – man tajā laikā bija 28 gadi.”

Lasi vēl: Ar šo dīvaino citronu diētu viņa 2 nedēļu laikā zaudēja 10 kg liekā svara!

Kad Marsella saprata, ka viņa nespēj dzīvot ar savu svaru, arī viņa sāka smago ceļojumu pretī svara zaudēšanai. Kopš tā laika viņa ir zaudējusi 56 kilogramus.

“Mēs abi nācām no pasaules, kur ēdiena uzņemšana bija kā mehānisms,” saka Masella. “Mēs esam izgājuši cauri daudz kam, mēģinājām saprast, kādēļ vienmēr esam tik daudz ēduši.”

Es uzreiz zināju, ka kaut kas tur ir,” saka Brovers.

Cerams, ka arī tevi šis mīlasstāsts ir iedvesmojies – redziet, mīlestība ir spējīga uz visu!

Avots: huffingtonpost.com

Leave a Comment