Viņa ir gan vīrietis, gan sieviete – kā tas iespējams?

Viņa gurni kļuva platāki un daudz sievišķīgāki, viņa siluets līdzinājās sievietes siluetam, tas viņam lika justies kā dīvainim.

Viņš slēpa savu ķermeni zem platām drēbēm vēl piecus gadus, mēģinot sadzīvot ar sava ķermeņa izmaiņām.

Tomēr astoņpadsmit gadu vecumā ārsti atklāja, ka viņš cieš no ārkārtīgi retā Klinefeltera sindroma – tas nozīmē, ka viņš piedzima ar papildus sieviešu hromosomu.

Ņemot vērā to, ka piedzimstot viņam bija vīriešu ģenitālijas, viņa vecāki viņu nosauca par Čārlzu un audzināja kā zēnu.

2A8B836A00000578-3162042-image-a-23_1436952021784

Kad viņš pieņēma savu jauno identitāti, izvēloties dzīvot kā sieviete, viņš mainīja savu vārdu, un tagad ir Čārlija.

Divdesmit viena gada vecumā viņa juta nepieciešamību veikt krūšu samazināšanas operāciju, lai pielabinātos ģimenes locekļiem, kuri izmisīgi centās slēpt viņas noslēpumu.

Par spīti operācijai, Čārlijas krūtis atkal palielinājās.

Nu jau trīsdesmit astoņus gadus vecā Čārlija pastāstīja: „Sākumā es jutos kā dīvainis, es uzaugu kā zēns un tad man pēkšņi sāka augt krūtis.”

„Es vispār nejutos kā vīrietis, man nekad nav bijis ādamābols, man nebija balss lūzuma, tā vietā man bija sievišķīgi gurni un krūtis.”

„Mana māsa, kura ir vienu gadu jaunāka par mani, piedzīvoja tādas pašas izmaiņas, viņas krūtis attīstījās vienā laika periodā ar manām, tas bija ārkārtīgi dīvaini.”

„Es jutos dīvaini, jo uzaugu kā zēns, bet jutos kā sieviete, es nezināju, ar ko man par to runāt.”

Kad Čārlija no Salfordas, Mančestras bija astoņpadsmit gadus veca, viņa devās ārā no mājas ģērbusies kā vīrietis, viņa devās uz vietējās dzelzceļa stacijas tualeti, kur pārtapa par sievieti.

Viņa atzina, ka tas, ka viņa tika diagnosticēta ar Klinefeltera sindromu, palīdzēja viņu  iedrošināt dzīvot sievietes dzīvi.

2A8B827C00000578-3162042-image-a-11_1436951934971 2A8B82C000000578-3162042-image-m-10_1436951924276

„Es neizvēlējos kļūt par sievieti, es par tādu kļuvu dabiski – Klinefeltera sindroma dēļ,” viņa pastāstīja.

„Es vienmēr esmu jutusies kā sieviete un nekad savā spoguļattēlā nevarēju saredzēt vīrieti.”

„Tagad esmu kļuvusi par daudz stiprāku personību un esmu pieņēmusi to, kas es esmu – esmu transseksuāla persona, tā nav fāze, es netaisos mainīties.”

Čārlzs, kurš uzauga Londonā, sākumā veica As**s pārbaudes 1995. gadā, tad tika konstatēts, ka viņam ir vēl viena X hromosoma – atšķirībā no tipiskiem vīriešiem, kuriem ir viena X un viena Y hromosoma.

Viņa sāka ģērbties kā sieviete un izmantoja vārdu Čārlija, kad atradās prom no saviem vecākiem, kas viņu neatzina un nesaprata viņas stāvokli.

Čārlija pastāstīja: „Es uztaisīju krūšu samazināšanas operāciju, lai izpatiktu ģimenei.”

„Kad biju divdesmit vienu gadu veca, es satiku hermafrodītu, tas man lika saprast, ka es neesmu dīvainis un ka es varu pieņemt to dzimumu, kurā jūtos visērtāk.”

Runājot ar viņu kādā kafejnīcā, Soho rajonā, hermafrodīts izskaidroja problēmas, ar kurām viņa saskārās un lika Čārlijai saprast, ka viņai nav nekā slēpjama.

Čārlija piemetināja: „Pirms tam man šķita, ka man jāglabā mans ļaunais noslēpums, kas tolaik izpostīja manu jaunību, bet tad pēkšņi es sapratu, ka mīlu to, kas es esmu.”

„Pēc šīs spēcīgās personas satikšanas, kurai bija gan vīrieša gan sievietes dzimumorgāni, es sapratu, ka varu būt tikpat pašpārliecināta kā viņa.”Čārlija saprata, ka viņa nevēlas veikt krūšu samazināšanu, taču viņa bija pārāk nobijusies, lai pastāstītu, ka vēlas dzīvot kā sieviete.„Šī operācija liktu man izskatīties normālai manas ģimenes un draugu priekšā.”

Lai arī Čārlijai bija rētas no veiktās operācijas, viņa vienalga vēlējās dzīvot kā sieviete.„Operācijas sekas bija graujošas, man vairs nebija krūšu, taču tās lēnām un nevienmērīgi turpināja augt – vienā pusē ātrāk, otrā lēnāk.”

„Es biju satriekta, operācija atņēma man lielu daļu sievišķās pašapziņas. Tomēr esmu daudz kam izgājusi cauri, lai nokļūtu tur, kur esmu tagad, es lepojos, ka esmu stipra sieviete.”

Dekādi pēc veiktās operācijas Čārlija ir atjaunojusi savu dzīvi. Vēlāk šajā gadā viņa piedalīsies Apvienotas karalistes Miss Transgender skaistumkonkursā. Viņa vēlas informēt sabiedrību par Klinefeltera sindromu, lai nevienam citam nenāktos pārdzīvot to pašu, ko ir pārdzīvojusi viņa.

Avots: www.dailymail.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment