Viņš savāca no mājām paciņu, kad pēkšņi uzraksts uz tās mainīja viņa dzīvi!

Sieviete vēlāk paskaidrojusi, ka viņas vīrs neļāvis viņai pamest māju, kā arī fiziski ietekmējis un seksuāli izmantojis. Kad sūtījumu piegādāt ieradies UPS šoferis, viņas vīrs ne pa jokam noskaities, paņēmis ieroci un, turot to pie sievietes deniņiem, draudējis viņu nošaut.

Tiesā iesniegtie materiāli liecina, ka mājā atradās arī trīs gadus vecs bērns, kurš 15 stundas pavadīja ieslēgts istabā bez ūdens un pārtikas.

optimized-screen-shot-2017-01-10-at-12-15-17-am

Arī uzņēmums UPS paslavējis pašaizliedzīgo šoferi par viņa rīcību šajā situācijā. Uzņēmuma pārstāvis papildina: “Mēs esam pateicīgi, ka šoferis, kurš mūsu uzņēmumu pārstāv jau vairāk nekā desmit gadus, nepalika vienaldzīgs un sazinājās ar varas iestādēm.”

Lasi vēl: Tūriste nolec no balkona, lai glābtos no vīrieša, ar kuru iepazinās vietnē “Tinder”

Sievu gūstā turējušais vīrietis apsūdzēts par vardarbību ģimenē, sodomiju bez piekrišanas, pretlikumīgu brīvības ierobežošanu, nelikumīgu ieroča izmantošanu un bērna labklājības apdraudēšanu.

Sāpīgais pārdzīvojums pierāda to, ka dzīve cilvēkiem nereti uzliek neiespējamus pārbaudījumus. UPS šoferis šajā gadījumā bija viņu sargeņģelis, ar kura palīdzību tika pārtraukta neprātīgā spīdzināšana, nu viņiem tiek dota iespēja sākt jaunu dzīvi bez pāridarītāja.

Avots: shareably.com

Leave a Comment