Viņš uztaisīja grūtniecības testu. Tas izrādījās pozitīvs. Iemesls kādēļ tas bija pozitīvs lika bēdāties simtiem cilvēku

Kāpēc šis puisis izdomāja tik dīvainu joku? Varbūt kāda iekšēja balss viņu pamudināja to darīt? Tomēr noskaidrosim, kas puisim bija padomā. Iespējams viņš vēlējās redzēt kas notiks un jā, šis nebija paredzēts!

Kāds dzirdēja stāstu kurā vīrietis, viņa draugs, nodemonstrējis, ka ir nokārtojis pozitīvu grūtniecības testu. Jautrajiem komentāriem nebija beigas. Vairāk nekā tūkstotis atsauksmju.

Taču lietas ieguva pavisam citu pavērsienu, kad viens no ārstu komisijas locekļiem rakstīja: “Ja tā ir taisnība, tad jums jādodas uz kl**iku, lai pārbaudītu sēklinieku vēzi. Esmu nopietns. Pārbaudiet to Google. ”

Un tad sekoja vēl viens komentārs: “Jums jāiet pie onkologa. Pastāstiet viņam, ka esat izmēģinājis grūtniecības testu, un tas izrādījās pozitīvs. ” Kā izrādījās vēlāk, šie lietotāji izglāba cilvēka dzīvību.

Draugs kurš šo publicēja pastāstīja draugam, kurš veica grūtniecības testu par komentāriem. Tomēr viņš uzklausīja padomu un devās uz pārbaudi. Ār*ti agrīnā attīstības stadijā atklāja nelielu audzēju.

Kā jūs zināt, grūtniecības testu princips ir pārbaudīt cilvēka horiona gonadotropīna (hCG) klātbūtni, kas rodas, kad sieviete gaida bērnu. To ražo placenta.

Onkologs doktors Frenks Rodrigess apstiprināja, ka hormons var būt arī dažās vēža formās, ieskaitot sēklinieku vēzi. Viņš atzīmēja, ka šāda veida vēzis ir diezgan reti sastopams – tikai 5 no 100 tūkstošiem cilvēku gadā.

Vīriešu vidējais vecums, kuri cieš no šīs Sli**bas, ir 40 gadi, bet Sli**ba var rasties arī 25 gadus veciem cilvēkiem. Saskaņā ar statistiku, vairāk nekā 90% vīriešu ar šo diagnozi tiek veiksmīgi izārstēti neatkarīgi no stadijas.

Kā redzat, smieklīgais stāsts ieguva pavisam citu krāsu. Vīrieša negaidītais eksperiments un viņa drauga smieklīgā ilustrācija sociālajos tīklos izglāba viņa dzīvību.

Leave a Comment