Vīriešu horoskops: katras zodiaka zīmes pārstāvja labākās īpašības

AUNS

Auni ir romantiski, kaislīgi un ļoti jutekliski vīrieši, kuri laiku pa laikam izrāda savu naivumu. Lai arī cik pieredzējuši viņi būtu, Auni visu laiku mīl pieļaut vienas un tās pašas kļūdas, taču viņu šarmam nav robežu.

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvji ir darbu mīloši ģimenes cilvēki, kaislīgi mīļākie un arī spēcīgi “kareivji”, kuri vienmēr būs gatavi aizsargāt savu mīļoto sievieti.

DVĪŅI

Šiem stiprā dzimuma pārstāvjiem piemīt skaidrs prāts, nepārspējama humora izjūta un spēcīga vēlme savaldzināt pēc iespējas vairāk sieviešu, turklāt viņi noteikti zina, kā atstāt labu pirmo iespaidu.

VĒZIS

Vēži ir tie vīrieši, kuru iekšējā pasaule tik viegli nepadodas analīzei. Viņi mīl savu ģimeni vairāk par visu, viņi nav egoistiski, taču ir ļoti noslēgti, kā rezultātā ar viņiem ir ļoti grūti komunicēt, tomēr, ja Jūs esat atraduši kopīgu valodu ar šīs zīmes pārstāvjiem, viņi būs uzticīgi tikai Jums.

LAUVA

Šīs zīmes vīriešiem patīk uzmanība, tāpēc viņiem blakus jābūt vairākiem cilvēkiem, kuri par viņiem sajūsminās. Nav tādas Lauvas, kura nevēlētos kļūt par līderi, jo tieši tas padara šīs zīmes pārstāvjus tik veiksmīgus ļoti daudzās dzīves sfērās.

JAUNAVA

Šīs zīmes pārstāvji ir mierīgi un var pielāgoties jebkurai dzīves situācijai. Mīlestība viņiem ir nepieciešama tāpēc, lai atklātu savu potenciālu un padarītu pasauli labāku, kā arī šīs zīmes vīrieši ir ļoti uzticama savai partnerei.

SVARI

Šīs zīmes pārstāvji ir vistaktiskākie un audzinātākie vīrieši. Viņi ir atbildīgi un no savas partneres viņi prasa ticību viņa spēkiem. Šie vīrieši ir kompānijas dvēseles un bezgala apburoši cilvēki, tāpēc viņu otrajām pusītēm noteikti nekad nebūs garlaicīgi.

SKORPIONS

Skorpioni spēj ietekmēt apkārtējos cilvēkus, tāpēc viņi ir diezgan noslēpumaini un mistiski. Viņu stiprās puses neaprobežojas tikai ar lielisku humora izjūtu un šarmu, viņi ir arī ļoti izlēmīgi un viņiem piemīt lieliska intuīcija.

STRĒLNIEKS

Visa Strēlnieku dzīve ir viena vienīga cīņa pret sistēmu. Viņi ir gatavi darīt gandrīz jebko, lai tikai padarītu savu dienu interesantāku un emocijā piesātinātāku. Šīs zīmes pārstāvji ir neticami spēcīgas personības, tāpēc sievietei, kura vēlas atrasties blakus šīs zīmes vīrietim, arī dedzīgi jāvēlas neieslīgt rutīnā.

MEŽĀZIS

Ļoti daudzi domā, ka Mežāži ir bezjūtīgi radījumi, taču tā nebūt nav, viņi vienkārši nevēlas atklāt cilvēkiem savu patieso dabu. Katrs no šiem vīriešiem noteikti kļūtu par lielisku “Džeimsu Bondu” un pierādītu, ka var būt labs ne tikai lietišķajā sfērā.

ŪDENSVĪRS

Šīs zīmes pārstāvjiem galvenā prioritāte ir sevis pilnveidošana. Viņi ir ļoti gudri, mūsdienīgi un apveltīti ar nedaudz dīvainu humora izjūtu, taču sievietes viņi piesaista ar savu harismu un vīrišķību. Romantika, ceļojumi, fotogrāfija – tas ir tas, kas visbiežāk saista šādus vīriešus.

ZIVIS

Ap šīs zīmes pārstāvjiem ir apvīts kāds noslēpums, jo neviens tā īsti līdz galam nevar saprast viņu rīcību un domas. Savaldzināšanas mākslā viņiem nav līdzīgo, tomēr galvenais viņu neveiksmju cēlonis ir neizlēmība. Ja Zivis tiks galā ar šo šķērsli ceļā uz panākumiem, tad arī šajā gadījumā būs grūti atrast viņām līdzīgos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment