Vīrietis 2 gadus tēlo, ka ir komā! KĀPĒC?

Šis vīrs, Alans, kurš dzīvo Anglijā, bija apkrāpis savu vecāka gadagājuma kaimiņieni un saņēma no viņas 57000 eiro. Krāpšana tika atklāta, bet, lai izvairītos no tiesas, Alans sāka tēlot, ka viņš ir komā un tika apgalvots, ka viņš nav spējīgs kustēties sākot no kakla uz visu ķermeņa lejasdaļu. Viņa sieva bija šī plāna līdzdalībniece, tāpēc viņa apgalvoja, ka viņai katru dienu ir jākopj nabaga vīrs un, ka viņa ķermenim skābeklis tiek piegādāts mākslīgi.

Sieva izplatīja ziņu, ka viņas vīrs ir ļoti cietis un nav spējīgs kustēties pēc neveiksmīga kritiena uz aizmuguri, taisot ciet garāžas durvis. Tika uzņemti fotoattēli, kur ir redzama “gādīga” un “norūpējusies” sieva, pie sava cietušā vīra gultas.

A fraudster who pretended he was in a coma was caught by police going on shopping trips and holidays with his family, a court heard. Alan Knight, 47, made out he was in a vegetative state to scam his next door neighbour out of £40,000. Knight tried to beat justice claiming he was a quadriplegic who was hooked up to oxygen and had no movement from the neck down. Pictured here is Alan Knight and his wife Helen. © WALES NEWS SERVICE

Tomēr atklāt viņus izdevās tikai pēc 2 gadiem, kad pārtikas veikala novērošanas kamerās tika novērots, kā viņš stumj iepirkumu ratiņus, kopā ar savu sievu. Izrādījās, ka vīrietis ar visu savu trīs bērnu ģimeni bija pabijis vairākos atvaļinājumos, šajā laika periodā.

Pol***jas darbinieks atzīst :”Šī ir viena no rūpīgāk izplānotajām un ilglaicīgākajām krāpšanām manā policista karjerā.” Ir atklāti 19 gadījumi, kuros Alans ir nodarbojies ar krāpnieciskām darbībām. Tagad viņu gaida tiesa un visticamāk arī cietumsods.

Avots: metro.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">vita</cite>

    Izdomat jeb kurs var kautko tik stulbu.un ja vins butu koma rad slimnica un tad pienakums butu arstiem to darit ka aprupet cietuso nejau sieva sedes slimnica un daris to ko arsts zin labak.

  • <cite class="fn">vita</cite>

    Kotik muzdienas neizdoms.nevajag tad darit visadus stulbibas no kuram pectam tev jamuk vai jagkabjas

Leave a Comment