Vīrietis, kurš izmēģinājis “melno mambu”, NOGRIEZIS sev degunu!

Pol***jas darbiniekiem bija nepieciešama teju pusstunda, lai savaldītu smagu psihotisku epizodi piedzīvojušo vīrieti, tajā pašā laikā cenšoties aizspiest brūci, lai tā nenovestu pie dzīvībai bīstama As**s daudzuma zaudēšanas.

Incidents noticis pagājušā gada oktobrī, un līdz ar drosmīgo policistu apbalvošanu par vīrieša dzīvības glābšanu nākusi klajā plašāka informācija.

Drosmīgie likumsargi teju 30 minūtes cīnījušies ar nekontrolējamo vīrieti, lai neļautu viņam noasiņot līdz Nā*ei.

Seržants Jonotans Ratenberijs un viņa kolēģi Levis Viljams, Hloja Morgana un Harijs Matharu arī ieradās palīdzēt notikuma vietā, lai palīdzētu savaldīt trakojošo vīrieti. Kad tas beidzot tika izdarīts, viņš tika nonests no trešajā stāvā esošā dzīvokļa līdz ārā stāvošajai neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes automašīnai.

Birmingemas Pol***jas inspektors Mets Mintons saka:

Šo Pol***jas darbinieku rīcības rezultātā vīrieti izdevās glābt. Viņi sastapās ar vīrieti, kurš bija sevi smagi sakropļojis un atklāti pauda agresiju pret policistiem.

Viņiem nācās tikt galā ar šo situāciju, tajā pašā laikā cenšoties sniegt pirmo palīdzību. Nav iespējams iedomāties, cik izaicinoša šī situācija izvērtās pirmajiem policistiem, kuri ieradās notikuma vietā – par spīti visam, viņi paveica lielisku darbu.

Seržants Ratenberijs vēlāk notikuma vietu nosauca par gatavo As**spirti, patiesībā tā bija šaušalīgākā aina, kādu viņš 26 dienestā pavadīto gadu laikā redzējis.”

Attēlu rezultāti vaicājumam “black mamba drugs”

Zināms, ka narkotiku reibumā esošais vīrietis pēc incidenta nogādāts Slim**cā un kopš ta brīža viņš saņem speciālistu palīdzību.

Apvienotās Karalistes Pol***ja nesen uzsākusi sadarbību ar narkomānijas apkarošanas aģentūru, tādējādi cenšoties informēt plašāku sabiedrību par “melno mambu” un citu narkotisko vielu šausminošo ietekmi uz cilvēka psihi. Narkodīleri sintētisko marihuānu jeb “melno mambu” mērķtiecīgi sākuši virzīt pārdošanai bezpajumtnieku vidū.

Lasi vēl: Sāpīgi! Lūk, kādēļ nevajag iet pārāk tuvu savvaļas dzīvniekiem! (+ VIDEO)

“Melnā mamba” atdarina tetrahidrokanabinola (THC) jeb marihuānas galvenās psihoaktīvās vielas izraisīto efektu.

Par spīti nelielajai līdzībai, “melnā mamba” ir daudz koncentrētāka par marihuānu un tā var izraisīt kaitīgus blakusefektus – tostarp halucinācijas, psihozi, muskuļu vājumu un paranoju.

Attēlu rezultāti vaicājumam “black mamba drugs”

“Melnā mamba” ir B klases narkotiskā viela, kas 2013. gadā tika izveidota kā kontrolēta narkotiskā viela.

Tā un citas tā saucamās legālās narkotiskās vielas, kā, piemēram, Latvijā bēdīgi slavenais spaiss, pagājušajā gadā arī Apvienotajā Karalistē tika aizliegtas.

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment