Vīrietis – vēzis, ko teiks priekšā zodiaks?

…Mīlestībā

Lai cik dīvaini arī nebūtu, bet iemīlējies vēzis neteiks jums par savu mīlestību uzreiz, viņš gaidīs, kad jūs to pati sapratīsiet. Viņš patiesi uzskata, ka viņa mīļotajai sievietei pašai to jānojauš un jāpasaka pirmajai. Varbūt, patiešām arī viņi tā uzskata, bet varbūt visa lieta tajā, ka vienkārši  baidās, ka jūtas nebūs abpusējas.

Tā kā vēži ir vēl arī bailīga zīme, tad tie arī ļoti baidās no atteikumiem un neveiksmēm.  Bet pēc tā, kad viņš dzirdēs no jums to pašu skaistāko frāzi un atbildēs uz to, viņš runās par savu mīlestību ļoti bieži. Pat biežāk nekā jums to gribētos, tādēļ ka mērķis vēzim, kas iemīlējies tikai viens- pierādīt savas patiesās jūtas, neskatoties uz to, ka tajā nav lielas nepieciešamības. Atrodoties romantisku jūtu iespaidā, vēži ir ļoti uzmanīgi un mīļi. Bet atliek vien vēzim atdzist, kā viņš uzreiz šādas rakstura iezīmes zaudē( vai varbūt slēpj zem čaulas? ).

Neskatoties uz to, ka starp meitenēm bija arī tādas, kas apgalvoja to, ka vēži nekādas dāvanas tām nedāvināja, lielākā daļa tomēr bija sajūsmā no dāvināto ziedu un dāvanu dažādības un biežuma. Kas zina, varbūt viņas kaut kā to aizvainoja? Jo tikai aizvainots , iemīlējies vēzis,  skopojas, lai iepriecinātu mīļoto.

Komplimentus vēzis izsaka tā, kā vēzim pienākas: bikli un nosarkstot. Bet viņš vienkārši  nevarēs meitenei neparādīt, ka viņu apbrīno. Viņš pats, bez jebkādām runām no mīļotās puses var mainīt gan sevi, gan savus paradumus tā, lai ērtāk būtu viņa sievietei. Un pie tam neuzskatīs sevi par upuri vai varoni, kas salauzis pats savus stereotipus. Un jo vairāk nepārmetīs to savai otrai pusītei.

Pats par sevi saprotams, ka ar šādu raksturu ir ļoti viegli likt vīrietim vēzim pārdzīvot un skumt pēc jums, mīļotās. Atliek vien pāris reižu neatbildēt uz viņa zvanu vai nedaudz atsvešināties no viņa un viss, vēzis jau neieraujas atpakaļ, bet kļūst nemierīgs kā tīģeris krātiņā. Tikai, kā rāda mūsu meiteņu prakse, nevajadzētu to izmantot. Vēl labāk nedarīt to vispār , tā kā tā ir ļoti sentimentāla zīme, kam nepieciešama atbildes jūtu apstiprināšana, nevis to atstāšana novārtā.

Bet katrā medus podā, kā zināms, citas bites. Un vēzis- nav izņēmums. Lieta tajā, ka iemīlējies vēzis mīlestībā uzvedas ļoti greizsirdīgi. Viņam ir nepatīkami pat vismazākie uzmanības apliecinājumi no malas pret viņa sievieti. Nevainīgs kompliments jums , kuru izteicis kāds no vīriešu dzimuma draugiem, nekļūs, protams, par šķiršanās iemeslu, taču tiks uztverts ļoti sāpīgi.

Vispār, (un tā ir viena no nedaudzajām sakritībām no oficiāla avota- grāmatas) vīrieši vēži ļoti greizsirdīgi uzvedas attiecībā uz savas kaisles objektu. Var mierīgi pārbaudīt personīgus ierakstus, kontaktu grāmatas vai izlasīt īsziņas. Bet tas notiek tikai tad, kad viņš jūt, ka ir iemesls tam. Varbūt vienkārši nedot viņam šo pašu iemeslu? Tādēļ, ka principā vēžiem  nepatīk konflikti un strīdi. Viņš uzskata, ka viens otram mīļoto cilvēku pienākums ir  vienmēr meklēt kompromisu. Bet būt uz viņu greizsirdīgai pat nevajadzēs. Vēži parasti nedod iemeslu greizsirdībai. Un tas ir ļoti patīkami!

Leave a Comment