Visdīvainākie veidi, kādos cilvēki ir atriebušies saviem bijušajiem

Strādīga sieviete pārnāca mājās pie sava vīra, ar kuru bija kopā 22 gadus. Viņš ļoti centās apturēt viņu no ieiešanas tualetē – tējas piedāvājumi nepalīdzēja, un viņa ieraudzīja uz zemes mētājošos izlietota prezervatīva paciņu un sieviešu biksītes. Un, ko viņa izdomāja ar to visu izdarīt? Protams – viņa šo visu pārdeva interneta veikala vietnē ebay.com, lai vīrs piedzīvoto pamatīgu apkaunojumu.

Narkotikas ir sliktas, vai ne? Šeit piemērs: Laijams Makgerijs, kurš bija salietojies amfetamīnu, ielauzās savas bijušās meitenes mājā viscaur tērpies svaigā gaļā. Viņš iesita bijušajam sirdsāķītim un iemeta viņai ar gaļu. Mēs esam pārliecināti, ka kaut kur savā prātā tas tiešām varētu šķist kā labs atriebības plāns. Bet tad, kad drosminieks bija atlabis, pat viņa advokāts nespēja izskaidrot vīrieša rīcību.

Kad kādā ballītē Marks Vaugans ieraudzīja, kā viņa mīļotais skūpsta citu vīrieti, viņš nekavējoties vēlējās atriebties. Bet…tad viņš piedzērās un rīkojās impulsa vadīts. Marks izveidoja ļoti dārgu ugunskuru ielas vidū, kas sastāvēja no bijušā drauga drēbēm un datora, un, protams, benzīna. Pol***ja atrada viņu ļoti piedzērušos, cepam kartupeli uz paša izveidotā ugunskura. Diezin vai, ka tas palīdzēs viņam aizlāpīt caurumu sirdī.

Pauls Osborns turēja aizdomās sievu Šēronu par krāpšanu ar precētu darba kolēģi. Divu bērnu vecākiem bija grūts dzīves posms, līdz nodotais Šēronas vīrs izlēma visu tā neatstāt un pārdot sievu ebay. Tieši tā – pārdot savu sievu. Viņš iekļāva gan viņas bildi, gan vārdu un uzvārdu, kā arī aizdomās turamā mīļākā dzīvesvietas adresi. Tekstā viņš pievienoja to, ka nav jēgas solīt naudu par šo sievieti, jo viņa nav nekā vērta. Beigu beigās piesolītā nauda sasniedza pat 500 100 eiro. Pauls pats saka: “Es vēlāk šo sludinājumu izdzēsu, jo sapratu, ka tā tomēr nebija pareizā lieta, ko darīt.”

Puisis ballītē satiek meiteni. Un pēc seksa bez izsargāšanās meitene saprot, ka ir saķērusi no viņa herpes. Viņam tiešām būtu vajadzējis atbildēt uz meitenes zvaniem. Kā atriebību meitene izdomāja izdalīt 400 flaijerus, kuros bija attēlots zēna foto un Vese***as stāvoklis, kā arī drosmīgā meitene izveidoja līdzīga satura blogu, kam bija ļoti liela piekrišana – labāk tomēr ir atbildēt uz zvaniem vai arī tomēr – padomāt par izsargāšanos?

Avots: www.womenshealthmag.com

 

Leave a Comment