Visiekārojamākā Zodiaka zīme – šīs sievietes ir īstas princeses

Miranda-Kerr

Sievietes, kas dzimušas šajā zodiaka zīmē ir īstas princeses un karalienes! Visām sievietēm, protams, ir kaut kādas kopīgas iezīmes, taču šīs zodiaka zīmes pārstāves ir tik tiešām īpašas!

Viņa ir īsta SIEVIETE – unikāla it visā! Viņa ir sapņaina, taču prot stingri turēties pie savām pozīcijām, tāpēc tad, kad viņai kaut kas ir patiešām svarīgs, viņa noteikti atradīs veidu, kā sasniegt kāroto un piepildīt savus mērķus un sapņus, jo viņas spēkos ir izmainīt pasauli sev apkārt! Viņas ir katra vīrieša sapnis – apburošas, graciozas, mīlošas un uzticamas! Īstas dievietes, kas ar savu šarmu spēj apburt ikvienu!

 Viņa nekad visu savu dzīvi nepaliks vienā un tajā pašā vietā, viņa atrodas pastāvīgā kustībā un pilnības meklējumos. Šīs zodiaka zīmes pārstāve dievina ceļot, tāpēc viņa var radīt sev mājas jebkurā vietā uz pasaules, ja vien viņas dvēselei tas ir pa prātam un viņa jūtas komfortabli.

Patiesa mīlestība – tā viņai ir ļoti svarīga, tāpēc patiesi svarīgs šai sievietei ir tikai viens cilvēks, pārējie ir tikai viņa ēnas. Viņa ir uzticīga un godīga, kā arī skaidri zina, kā dabūt to, ko vēlas.

Lasi arī: Četrdesmit Vangas pravietojumi pēc dzimšanas gada un mēneša. Unikāla tabula!

Šī sieviete kā jebkura cita romantiska persona vēlas saņemt uzmanības apliecinājumus un pārsteigumus no sava mīļotā cilvēka. Viņa ir atvērta visam jaunajam un noteikti nebaidās no piedzīvojumiem.

Viņa ir burvīga jau no dabas, viņa ir skaista arī bez kosmētikas – viņa ir dieviete, kas dzimusi ŪDENSVĪRA zīmē!

Leave a Comment