Visļaunākais horoskops. Neticami, cik daudz sliktu īpašību piemīt ikkatrai zodiaka zīmei!

 

DVĪŅI Tu esi ātrs un inteliģents, domātājs. Cilvēkiem tu patīc, jo tu esi biseksuālis. Tomēr tu arī esi lēts nelietis. Dvīņi ir meļi, izslavēti slikti mīlnieki ar noslieci uz incestu.

VĒZIS Tu esi līdzjūtīgs un saprotošs pret citu cilvēku problēmām. Viņi domā, ka esi pamīksts. Vienmēr atliec visu uz vēlāku. Tāpēc tu vienmēr būsi labklājībā, bet pats nebūsi ne nieka vērts.

LAUVA Tu sevi uztver kā dzimušu līderi. Citi domā, ka esi pārāk uzstājīgs. Lielākā daļa Lauvu ir kaušļi. Tu esi iedomīgs un nevari paciest godīgu kritiku. Tava augstprātība ir pretīga. Lauvas ir zaglīgi nelieši un (pārāk) daudz skūpsta spoguļus.

JAUNAVA Tu esi no loģiskajiem domātājiem, un tu ienīsti nekārtību. Visa tā mēslu vākšana ir apnicīga taviem draugiem. Tu esi auksts un bez emocijām un bieži vien aizmiedz mīlēšanās laikā. Jaunavas ir labi autobusa vadītāji un suteneri.

SVARI Tu esi māksliniecisks, radošas dabas un tev ir grūti iekļauties realitātē. Ja tu esi vīrietis, tad, visticamāk, homoseksuālis. Izredzes uz darbu un finansiālu ieguvumu gan ir lieliskas. Lielākā daļa no Svariem-sievietēm izceļas ar vieglu uzvedību.

SKORPIONS Tu esi gudrs biznesā, un tev nevar uzticēties. Tu sasniegsi panākumu augšgalu pilnīga ētikas trūkuma dēļ. Tu esi ideāls maita. Lielākā daļa Skorpionu (vismaz sirdī) ir Slep**vas.

STRĒLNIEKS Tu esi optimistisks un pārāk entuziastisks. Tev ir bezrūpīga tendence paļauties uz veiksmi, jo tev nav talanta. Lielākā daļa Strēlnieku ir dzērāji un smēķētāji. Cilvēki bieži par tevi smejas, jo tu vienmēr esi tas, kurš pirmais krīt.

Lasi arī: 2 bīstamākās Zodiaka zīmes!

MEŽĀZIS Tu esi konservatīvs un baidies uzņemties riskus. Būtībā tu esi gļēvulis. Nekad nav eksistējis ietekmīgs Mežāzis. Tev vajadzētu sevi nogalināt un pārradīt no jauna!

ŪDENSVĪRS Tev ir radošs prāts, ar noslieci uz progresu. Tu melo ar vērienu. No otras puses, tev ir nosliece uz bezrūpīgumu un nepraktiskumu. Visi uzskata, ka tu esi īsts draņķa gabals.

ZIVIS Tev ir spilgta iztēle, un tu bieži domā, ka tevi izseko Pol***ja vai FIB. Tev ir neliela ietekme uz saviem draugiem, un cilvēki tevi nosoda, jo tu lielies ar savu, protams, neesošo varu. Tev trūkst pašpārliecinātības, un būtībā tu esi gļēvulis. Zivis mazākos un vājākos un urbina sev degunu.

 

Avots:

aLA

COMMENTS

  • <cite class="fn">Minato</cite>

    Nepiekrītu, šis ir kaut kāds mēsls. Tas ir pat pilnīgi aizvainojoši.

  • <cite class="fn">Lauris Goba</cite>

    TAK IZDOMAAJAT PAR KO RAKSTIIT psc… taada lazha! briinos ka cilveekiem kas nodarbojas ar sho veel vispaar ir darbs!

Leave a Comment