2 bīstamākās Zodiaka zīmes!

Tas ir 2 Zodiaka zīmes, ar kurām sazinoties ir jābūt piesardzīgam!

Auns

Pār Aunu valda enerģiskais un impulsīvais Marss. Kad Auns ir labā garastāvoklī, viņš ir tik lielisks draugs. Jums nebūs garlaicīgi ar to. Viņš vienmēr ir gatavs jums palīdzēt.

Bet, ja jums „palaimējās” satiktiess ar Auns, kad viņš ir sliktā noskaņojumā, tad sagaidiet emociju eksploziju. Galu galā, tā ir uguns zīme!

Auns ir viegliuzliesmojošs un spītīgs. Reizēm ar viņiem ir ļoti grūti, jo viņi ne vienmēr uzklausīs kāda loģiskos argumentus!

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk atkarīgas no mīlestības

Skorpions

Šī zodiaka zīme ir arī Marsa planētas aizbildnībā. Parastajā stāvoklī Scorpioni ir mierīgi un laipni. Daži var pat domāt, ka viņi ir naivi. Bet ne visi zina, ka zem maskas periodiski atklājas īsta spēcīgu emociju viesuļvētra.

Tomēr Skorpions reti rāda savas jūtas, dodot priekšroku, tās glabāt sevī. Bet, ja jūs izsmeļat viņu pacietību, tad dusmu destruktīvais spēks nokļūs līdz jums. Šādos laikos Skorpions kļūst ļauns vai pat nežēlīgs.

Tikai, attīrot savu dvēseli no nevērtīgām emocijām, viņi atkal var kļūt atvērti mieram un mīlestībai. Šo ceļu ir jānoiet katram Skorpionam. Dažreiz viņi domā, ka dzīve ir kā mūžīga cīņa.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment