Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas “Cāļa gaļas ēdieni”. Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību “White Book”. Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās!
Sastāvdaļas
- 2 iep. PF “Ķekava” vistas stilbi Indijas karija marinādē
- 1kg kartupeļi
- 400g burkāni
- 300g cukini
- 350g skābais krējums
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 tējk. mārrutki
- 1 tējk. graudainās sinepes
- 2 ēd.k. karija pulvers
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Kartupeļus un burkānus notīrīt, sagriezt palielos gabalos. Cukini nomazgāt un sagriezt t;ados pašo gabalos, kā pārējos dārzeņus.
- Lielā bļodā krējumu sajaukt ar sinepēm, mārrutkiem, sāli un svaigi maltiem pipariem pēc garšas. Pievienot karija pulveri un smalki sakapātas ķiploku daiviņas. Apmaisīt. Šai mērcei pievienot dārzeņus un vistas stilbus, apmaisīt.
- Vistu ar dārzeņiem pārlikt cepamā piedurknē, aizsiet galus, izdurt pāris caurumus aukšpusē (lai tvaiki nāk ārā) un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apm. 1 st.
- Pasniedz ar svaigiem vai marinētiem dārzeņiem.
Porcijas : 4-6
Avots: