Vizuālais personības tests. Ko tas par tevi stāsta?

Pirmais attēls

Atbrīvots, jautrs, nepiespiests.

Tev patīk brīva dzīve, kas pilna spontanitātes. Tu katru dienu centies dzīvot ar pilnu krūti un izbaudīt katru mirkli. Tava iekšējā devīze – “dzīvojam vienreiz”. Tu esi zinātkārs un atvērts jaunajam, lai kas tas arī nebūtu. Visātrāk tu attīsties tad, kad pasaule apkārt Tev mainās, un Tu mainies tai līdzi.

Tev nevar būt nekas sliktāks par situāciju, kad beidzas spēki un Tu vairs nevari traukties pretim pārmaiņām. Tevi biedē jebkādas važas un aizliegumi, Tu nevari ciest, kad tev dod padomus un māca, ja to neesi lūdzis. Tu iegūsti daudzpusīgu pieredzi vienmēr un visur, lai ar ko Tu nodarbotos. Tev patīk pārsteigumi.

Otrais attēls

Tev nepieciešama neierobežota brīvība, jo Tava galvenā vajadzība ir izpaust sevi tā, kā gribas pašam, savā unikālajā veidā. Pret visiem uzdevumiem, kādus atnes dzīve, Tu attiecies no radošās piemērošanās pozīcijas. Tu esi kreatīvs gan darbā, gan periodos, kad nedari neko.

Tavi centieni pēc brīvības un neatkarības nereti izpaužas tā, ka Tu kaut ko dari pretēji apkārtējo gaidām tikai tāpēc, lai nepeldētu pa straumei, ko izveidojis kāds cits. Tu esi individuālists. Tu cieni personības izpausmes, lai kādas tās arī nebūtu, un nekad akli neseko svešam piemēram.

Visu, kas nonāk Tavās rokās, Tu rūpīgi izvērtē, lai noteiktu, vai tas Tev vajadzīgs. Tu dzīvo saskaņā ar saviem priekšstatiem par morāli un dzīves noteikumiem pat tad, ja tas nozīmē rīcību pretēji vistuvāko cilvēku viedoklim.

Trešais attēls

Ar noslieci uz pašanalīzi, jūtīgs, domājošs.

Tu biežāk nekā citi saskaries ar sīvu cīņu – tā ir cīņa ar cilvēkiem, sistēmu vai pašam ar sevi. Tu neciet virspusējību un labāk paliec viens, nevis iesaisties saviesīgās sarunās ne par ko.

Tu esi viens no labākajiem draugiem katram, kam uzticies. Tev izveidojas tuvas attiecības uz daudziem gadiem, un tieši šīs attiecības ir atbalsts, kad visa pasaule saceļas pret Tevi.

Lai pastāvētu, Tev nepieciešama iekšējā harmonija, bet to Tev spēj sniegt tikai nedaudzi; visbiežāk tikai Tu pats spēj sevi nodrošināt ar sajūtu, ka dzīvo pareizi. Tu reti garlaikojies, kad esi viens. Tevi var nosaukt par pašpietiekamu cilvēku.

Ceturtais attēls

Stingri uz zemes stāvošs, līdzsvarots, harmonisks.

Tava galvenā vērtība – dabiskums un īstums. Tu neciet neko mākslīgu, ārišķīgu, dižmanīgu. Tev patīk vienkāršas līnijas un formas, vienkārša un viegla saskarsme.

Cilvēkiem ar Tevi ir viegli. Tu izraisi citos sajūsmu par to, cik stingri stāvi uz zemes un cik reāli raugies uz dzīvi. Cilvēki uz Tevi var paļauties. Tu nekad nekaisi vārdus vējā un proti atbildēt par savu rīcību.

Saviem tuvajiem Tu sniedz uzticamības sajūtu un pietiekamu telpu, lai viņi nejustos ne piesaistīti, ne pamesti. Tu dāsni dāvā siltumu un cilvēcību. Tu pieturies pie pārliecības, ka ne viss ir zelts, kas mirdz. Tu nicīgi attiecies pret visu ultramoderno, toties cieni ieturētu un stingru eleganci apģērbā un uzvedībā.

Piektais attēls

Profesionāls, pragmatisks, pašpārliecināts.

Atbildība par Tavu dzīvi gulstas tikai uz Tevi pašu, un Tu uzskati, ka tikai tā arī jābūt. Tu nepaļaujies uz veiksmi un laimīgu gadījumu un izvēlies gūt panākumus un laimi patstāvīgi. Visas problēmas Tu risini no praktiskuma pozīcijas un tā, lai nesarežģītu dzīvi, kas ne Tev, ne citiem jau tā nav vienkārša.

Tu esi reālists, kas nešaubīsies par pieņemto lēmumu pat tad, ja ilgi svārstīsies starp diviem variantiem. Tev ir viegli uzņemties lielu un atbildīgu darbu, jo agrāk vai vēlāk Tu to paveiksi, un visi var būt pārliecināti, ka nav labāka kandidāta par Tevi šā darba izpildei.

Tu esi pārliecināts par sevi un dalies šajā pašpārliecinātībā ar citiem. Tu nebūsi pilnībā apmierināts, ja neīstenosi savas ieceres tieši tā, kā to vēlējies.

Sestais attēls

Miermīlīgs, neagresīvs, saprātīgs.

Ar Tevi ir viegli saprasties, jo par visu vairāk uz pasaules Tu vērtē mieru starp cilvēkiem, uzskatot, ka galvenais cilvēciskais dārgums ir attiecības. Tu viegli atrodi draugus, lai gan atstāj savā dzīvē vietu neatkarībai un privātumam.

Laiku pa laikam Tev ir jāpaliek vienam, lai ieklausītos savās vēlmēs, padomātu par dzīves jēgu un nodotos filozofiskām pārdomām par dažādām tēmām.

Tev patīk mīlēt sevi, jo esot pret sevi labvēlīgs un piedodošs, Tu mācies būvēt uzticamas attiecības ar citiem. Tu dzīvo mierā un harmonijā ar sevi un pasauli, cieni skaistumu un uzticību. Lai gan Tu daudz laika vari pavadīt vienatnē, Tu neesi vienpatis. Vienkārši Tu esi pietiekami stiprs, lai neatbalstītos uz citiem kā uz kruķiem.

Septītais attēls

Pašpārliecināts, uzticams, analītisks.

Tava spēja saprast citus cilvēkus ir Tava stiprā puse. Tev patīk atrasties starp unikāliem cilvēkiem, jo katrs no viņiem Tev iemāca kaut ko jaunu. Tavā dzīvē liela nozīme ir kultūrai visplašākajā tās nozīmē.

Tu ne tikai meklē savu personīgo apģērba un uzvedības stilu, bet arī pārdomā, cik lielā mērā un kā tas saskan ar pasaules kultūru. Tu esi diezgan tolerants un spēj no sev svešām pasaulēm paņemt to, kas palīdz tev attīstīties.

Astotais attēls

Sapņains, romantisks, emocionāls.

Tu esi ārkārtīgi jūtīgs un ievainojams. Tu apņēmīgi atsakies pakļaut savu dzīvi racionālajam sākumam un labāk izvēlies lidot mākoņos, jo tur jūties labi. Tavas jūtas Tev ir vissvarīgākais. Tu uzskati, ka dzīvē noteikti ir jābūt sapnim, bet tad, kad tas piepildās, vajag atrast jaunu.

Tev nav tuvu attiecību ar cilvēkiem, kas pārāk reālistiski raugās uz dzīvi. Tu atsakies no saskarsmes ar tiem, kas mēģina uzstiept Tev savu skatījumu uz dzīvi.

Devītais attēls

Tu proti un mīli riskēt un nekad neatteiksies no asām izjūtām, lai kādas tās arī nebūtu, par labu stabilitātei un prognozējamībai. Rutīna Tevi paralizē un atņem vēlmi dzīvot.

Tev patīk būt pašā notikumu epicentrā un spēlēt galveno vai nozīmīgu lomu visā notiekošajā. Tu uzskati savu viedokli par pareizu, taču proti atzīt arī savu maldīšanos. Tavu uzvedību nav iespējams paredzēt, jo Tu pats nezini, ko izdarīsi pēc pusstundas.

la.lv

Leave a Comment