Zvaigžņu prognoze 2023. gada 18. janvārim

Auns

Esiet drosmīgāki, meklējiet palīdzību pie ietekmīgiem cilvēkiem, ja apstākļi to prasa. Šobrīd ir labvēlīgs periods savstarpējai sapratnei un mijiedarbībai. Auniem, kuri aktīvi veido karjeru, ir lielas izredzes saņemt paaugstinājumu vai apstiprinājumu savam darbam no priekšniekiem naudas izteiksmē.

Vērsis

Uz brīdi atpūtieties no ikdienas rutīnas, jūsu mīļajiem tagad ir nepieciešama uzmanība un rūpes. Velti šo dienu ģimenes jautājumu risināšanai vai personisko attiecību veidošanai. Kāds no jūsu draugiem šodien var paziņot svarīgus jaunumus. Neuztraucieties, ziņas ir labas.

Lasi arī: Nekavējoties pārtrauciet sazināties ar šādiem cilvēkiem, viņi zog jūsu laimi

Dvīņi

Tev šodien burtiski uzkritīs negaidīta peļņa: kāds atdos veco parādu vai ziedos naudu. Zvaigznes lutina Dvīņus šajā jautājumā. Priecājieties, bet ar mēru, netērējiet visus ienākumus uzreiz, tie var būt nepieciešami kaut kam svarīgam.

Vēzis

Šodien jāsazinās ar garlaicīgu vai nepatīkamu cilvēku, esi pacietīgs. Vakarā liktenis tevi apbalvos ar labām ziņām. Mainīga, bet labvēlīga diena. Lai saglabātu sirdsmieru, pievērsieties savam hobijam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment