5 garīgi iemesli, kāpēc attiecības nav laimīgas

Mīlestība un laime vienmēr iet roku rokā. Tāpēc lielākā daļa laimīgu cilvēku ir harmoniskās un patīkamās attiecībās. Ja tu nespēj radīt tādu mīlestību, tad tu dari kaut ko nepareizi.

Iemīlēties sev tīkamajā cilvēkā  ir tikai viens no uzdevumiem, kura atrisināšana, diemžēl, netuvina laimei. Apskatiet tālāk norādītās problēmas. Tās palīdzēs jums izveidot nevis toksisku saikni, kas iznīcina dvēseli un ķermeni, bet gan patiesu un tīru, veselīgu mīlestību.

Jūs gaidāt, kad mīlestība padarīs jūs laimīgus

Pirmā garīgā kļūda, ko pieļauj lielākā daļa nelaimīgo cilvēku, ir sagaidīt, ka mīlestība padarīs viņus laimīgus. Tas darbojas tikai pretējā virzienā, jo stiprākās attiecības ir nevis tiem, kuri cenšas viens otru iepriecināt, bet gan tiem, kuri jau ir laimīgi, bet cenšas dalīties šajā laimē. Vienkārši mēģiniet strādāt pie visām savas dzīves jomām, mēģinot sākt baudīt dzīvi. Tiklīdz tas notiks, jūs uzreiz sāksiet pamanīt, ka pretējā dzimuma cilvēki pievērš jums uzmanību.

Lasi arī: Vai man vajag taisnoties citu priekšā, kāpēc es dzemdēju 49 gadu vecumā

Izrādās, ka mīlestība ir patīkams dzīves papildinājums jau laimīgam cilvēkam. Padarīt sevi laimīgu attiecībās ir tas pats, kas mēģināt iegūt darbu ar naudu.

Jūs turat sevī negatīvas emocijas

Mīlestība, pēc daudzu cilvēku domām, ir tikai kaut kas pozitīvs un patīkams, taču tas ir bīstams malds. Fakts ir tāds, ka iemīlējušiem cilvēkiem, kuri ir attiecībās, ir svarīgi dalīties vienam ar otru visās emocijās – ne tikai labajās, bet arī negatīvajās. Ja tas nav izdarīts, jūs varat izdegt un visu sabojāt. Ja jums ir neapmierinātība ar kādu no partnera rakstura pusēm, runājiet par to.

Cilvēki, kuri apspriež pilnīgi visu un atver viens otram dvēseli, vienmēr veido spēcīgu mīlestību, kas nesabrūk gadu desmitiem.

Turpinājums nākošājā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment