Zvaigžņu prognoze 2023. gada 18. janvārim

Lauva

Veiksme sagaida tos, kuri nolemj atjaunināt savu mājas vidi: būs izdevīgi iegādāties mēbeles un apdares materiālus. Šodien neaizdod naudu un izvairies no sarunām ar garlaicīgiem paziņām. Parādiet veselīgu egoismu, tas tagad ir uz labu.

Jaunava

Viņi centīsies jūs maldināt vai ieraut konfliktā, nepakļaujieties citu cilvēku manipulācijām. Ja iespējams, pavadi šo dienu uzticamu draugu lokā vai ģimenes lokā, vairāk atpūties. Svarīgas lietas var atlikt, iekšējais stāvoklis tagad ir prioritāte.

Svari

Ja jūs jau ilgu laiku plānojat sēsties uz diētas, ir pienācis laiks. Vienkārši neesiet pārāk dedzīgs, mēreni ierobežojumi dos rezultātu. Ar savu mierīgumu šodien risiniet aktuālos jautājumus, diena tam ir labvēlīga.

Skorpions

Rūpes par bērniem šodien aizņems lielāko daļu laika. Skorpioni, kas nav ģimenes locekļi, tiek mudināti atpūsties: doties iepirkties, būt radošiem vai doties pastaigā. Bet neaizraujieties ar ekstrēmajiem sporta veidiem: zilumu rašanās risks ir augsts.

Strēlnieks

Šodien jārūpējas par savu veselību: jāveic pārbaudes, jāapmeklē zobārsts, jāmaina diēta. Tas ļaus izvairīties no nopietnām problēmām nākotnē. Iespējami negaidīti finansiāli tēriņi un mājsaimniecības darbi mājās.

Mežāzis

Mežāži šodien parādīs gaišreģa spējas un spēs meistarīgi izkļūt no ļoti pikantas situācijas, kuras iznākums nesīs panākumus. Tāpat būs iespējams noslēgt labu darījumu vai iegādāties kaut ko sev nepieciešamo ar lielu atlaidi.

Lasi arī: Dāvanas ar sliktu enerģiju: kādas lietas nevajadzētu dāvināt mīļajiem

Ūdensvīrs

Esiet piesardzīgs saziņā: iespējams, kāds jums pazīstams jums melo. Jūsu intuīcija palīdzēs jums saprast, kas ir nepareizi. Šodien nedusmojies uz savu ģimeni, pat ja viņi visu dara spītīgi. Mierīga saruna palīdzēs vairāk nekā aizkaitinājums un aizskaroši vārdi.

Zivis

Tavas domas šodien piepildīs gaidāmā ballīte vai viesu ierašanās. Centieties labi pavadīt vakaru, bet neignorējiet darba problēmas. Varas iestādes var būt neapmierinātas ar jūsu izlaidību.

Leave a Comment