Narcise, roze, krizantēma? Uzzini savu ziedu horoskopu!

1. Vīteņsausserdis jeb “saldā mīla”

21. marts – 19. aprīlis

“Manas stīgas tiecas lielos augstumos.”

Ja esi dzimis sausserža zīmē, citiem tu esi patīkams kā šī auga smarža. Tev piemīt dabas dots talants apburt apkārtējos ar savu šarmu un manierēm. Tev tāpat piemīt mierīga pašapziņa, kas piesaista daudz draugu un darījuma partneru. Gluži kā bites nespēj pretoties saldās mīlas vilinājumam arī citi cilvēki izjūt tavas enerģijas pievilkšanas spēku. Tu piederi pie pirmās ziedu zīmes, tāpēc esi dzimis līderis. Cilvēki – sausserži ir spēcīgi un mērķtiecīgi, tiek galā ar jebkurām problēmām un spēj rast jaunus risinājumus.

2. Magone

20. aprīlis – 19. maijs
“Es sniedzu skaistumu un iepriecinu tavas sajūtas.”

Ja tu esi magone starp Zodiaka ziedu zīmēm, visticamāk, mīli visu skaisto, un tev patīk šajā priekā dalīties ar citiem. Iespējams, tev piemīt dizainera talants un spēja it visam piešķirt izsmalcinātu stilu. Smalkums tev piemīt jau no dabas, un apkārtējiem tas šķiet ļoti pievilcīgs. Magones zīmē dzimušie lielu nozīmi piešķir priekam – gan dodot, gan gūstot. Tev svarīga ir drošības sajūta un komforts. Magoņcilvēki tāpat ir ļoti elastīgi un spēj pārciest jebkuru vētru, pateicoties pacietīgām un nosvērtam raksturam.

3. Lavanda

20. maijs – 20. jūnijs
“Mani brīnišķi skaistie lauki tevi iedvesmos.”

Ja tu pēc puķu horoskopa piederi lavandas zīmei, tavu ainavu rotā daudz lielisku un skaistu ideju. Tev patīkšajās idejās dalīties ar citiem cilvēkiem – viņu viedoklis un pamudinājums ir tev svarīgs. Tev piemīt plaši žesti, un tu vienmēr atrodi iedvesmas avotus. Tu esi pārsteidzoši ražīgs, radošs un aktīvs. Reizēm rodas sajūta, ka mēģini doties pārāk daudzos virzienos vienlaicīgi, bet tā ir daļa no lavandas burvības – tā plaukt plašās pļavās, lai visi varētu priecāties.

4. Akants

21. jūnijs – 22. jūlijs
“Vēro manas ziedlapas un atgūsti spējus.”

Akanta zīmes atslēgas vārds ir jūtīgums. Tev piemīt intuitīva uztvere un iejūtība lietās, kas skar jūtas un vidi. Tu bieži sakāpināti reaģē uz citu jūtām. Pat ja viņi par tām nerunā, tu vienalga zini, par ko domā apkārtējie. Tev ir silta un līdzjūtīga sirds, var piemist dabiskas dziednieka dotības. Akanta zīmes pārstāvjus spēcīgi ietekmē ārējie spēki, jo īpaši Mēness fāzes. Droša mājas dzīve ģimenes un draugu lokā bieži palīdz līdzsvarot tavas izjūtas un neļauj pakļauties negatīvai ietekmei.

5. Saulespuķe

23. jūlijs – 21. augusts
“Es nesīšu gaismu, ja apkārt valda tumsa.”

Saulespuķes zīmē dzimušie ir silti, atklāti un dabas doti līderi. Tu nekad nevairies izrādīt pašpaļāvību un pašapziņu – tev nav šaubu, ka esi pats piemērotākais kandidāts jebkura uzdevuma veikšanai. Tu arī zini, kā īstenot savus mērķus. Tev patīk būt uzmanības centrā un sajust, ka citi grib dzirdēt tavu padomu. Tu esi mīloša, uzticama personība un labs draugs. Saulespuķes zīmes pārstāvji ir augstsirdīgi, un viņiem piemīt attīstīts intelekts.

6. Tītenis

22. augusts – 22. septembris
“Es nesu skaidrību.”

Tīteņa zodiaka zīmes pārstāvji ir dziļdomīgi un filozofiski noskaņoti. Pirms spert kādu soli, viņi vispirms to kārtīgi apdomā un izplāno. Tīteņi ir labi organizēti un vērīgi, viņiem piemīt spēja uztvert detaļas un analizēt tās. Šajā zīmē dzimušajiem patīk palīdzēt cilvēkiem, viņi bieži izmanto savas organizatoriskās prasmes, lai iemācītu citiem dzīvot kārtīgāk. Tīteņi skaisti zied tieši tajā vietā, kur ir iestādīti, un padara savu apkārti glītu un kārtīgu. Cilvēki pie viņiem meklē padomu un dziedināšanu.

7. Roze

23. septembris – 22. oktobris
“Es tev sniegšu dvēseles līdzsvaru ar savu daiļumu.”

Rozes zīme parāda visu lietu patieso dabu. Ja piederi pie tās pārstāvjiem, tev piemīt unikālas spējas ieraudzīt lietu slēpto nozīmi un slēpto patiesību. Tevi saista klasisks skaistums, patīk savā apkārtnē redzēt izsmalcinātas lietas. Rozes zīmē dzimušie aizraujas ar filozofiju, dzeju un mākslu. Tā kā tu proti saskatīt skaistumu un patiesību itin visā, tev grūti samierināties ar netaisnību vai nežēlību. Vislabāk tu jūties kopā ar draugiem un ģimeni – piemēram, dodoties pastaigā un baudot dabu.

8. Krizantēma

23. oktobris – 21. novembris
“Mani noslēpumi ir bezgalīgi.”

Krizantēmas zīmē dzimušajiem ir tikpat daudz slāņu kā ziedlapiņu šai puķei. Tiklīdz kāds iedomājas, ka tevi pazīst, tu uzdzirkstī ar jaunu pārsteigumu. Tev patīk skaidri spēles noteikumi un godīgums. Īpaši tad, ja situācija kļuvusi neviennozīmīga vai neveselīga, tu esi īstais cilvēks, kas to izlīdzina vai vērš par labu. Krizantēmas pārstāvji ir mērķtiecīgi un nopietni jūtu jomā. Pateicoties ļoti attīstītajai intuīcijai, tu arī citiem vari palīdzēt noteikt iekšējos konfliktus un rast veidus, kā tos atrisināt.

9. Narcise

22. novembris – 21. decembris
“Glābiņu atradīsi manās sapņainajās dzīlēs.”

Narcises zīmē dzimušie var būt ļoti ietekmīgi cilvēki. Viņiem lielu baudu sagādā dalīšanās savās filozofiskajās idejās. Viņi ir tieši, ātri aptver lietas būtību, uzticami un godīgi. Narcisei piemīt dabisks intelekts un likteņa dota veiksme. Narcises pārstāvji ir ārēji spēcīgi, bet sirdī slēpj trauslumu, kurā nedalās ar paviršiem paziņām. Spilgtā iztēle ļautu pavadīt vai pusi mūža sapņojot.

10. Neļķe

22. decembris – 21. janvāris
“Vienkāršība ir balva jau pati par sevi.”

Neļķes zīmē dzimušajiem piemīt iedzimta kārtības izjūta un organizatora talants. Viņi ir apveltīti ar stipru gribu un neatlaidīgu vēlmi arī citiem izskaidrot savu viedokli. Šādas īpašības vajadzīgas dzimušiem līderiem, uz kuriem apkārtējie var droši paļauties. Mērķtiecība un izlēmība padara viņus par stiprām personībām. Neļķes pārstāvji neiebilst pret smagu darbu, ja tas tiek darīts viņu izvēlētajā veidā. Viņi augstu vērtē drošību, īpaši, ja komforta zonu veido paši ar savām rokām.

11. Orhideja

21. janvāris – 19. februāris
“Unikalitāte ir mans spēks.”

Orhidejas zīmes pārstāvji ir zinātkāri un radoši. Var nokļūt pretrunās, bet paši labi apzinās, kā tās radušās. Viņi ir sapņaini, un tieši šī īpašība piesaista citu uzmanību orhideju neparastajai un reizēm pat ekscentriskajai personībai. Ja esi dzimis orhidejas zīmē, tavs skats uz pasauli var būt patiešām unikāls. Tev padodas humanitārās zinātnes, bet tāpat patīk atklāt noslēpumus. Piemīt kārtības mīlestība un organizatora spējas.

12. Ūdensroze

20. februāris – 20. marts
“Manas saknes skar neatklātas zināšanas.”

Ūdensrozes ir apveltītas ar jūtīgu, pat ekstrasensoru uztveri. Ūdens plūst cauri visām puķu zīmēm, bet īpaši svarīgs tas ir ūdensrozēm. Ūdens uztver šīs zīmes intuitīvās spējas. Reizēm tās pārstāvji lieliski nolasa apkārtējo idejas un domas, emocionālu satraukumu var radīt citu cilvēku izjūtas. Dažkārt šīs zīmes pārstāvji mēdz būt pārlieku emocionāli, bet stabilitāti palīdz atgūt radošā iedaba. Dzimuši mākslinieki, dejotāji un mūziķi. Attīstītas saskarsmes spējas, viegli apgūt svešvalodas.

la.lv

Leave a Comment