Zinātniski ir pierādīts, ka, ja mājā ir kaķis, tas nāk par labu jūsu Vese***ai!

Šeit ir dažas priekšrocības, ko jūs varat saņemt, ja jums ir kaķis!

Sirds slimību riska samazināšana

Samazināsies sirds un As**svadu slimību risks, kā arī samazinās stresa līmenis. Daži pētījumi ir parādījuši, ka jums kā kaķa īpašniekam samazinās dažādu sirds slimību, tai skaitā insulta, risks.

LASI ARĪ: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuru dzīve šogad nopietni mainīsies!

Saskaņā ar vienu no šiem pētījumiem personai, kurai ir kaķis, ir 30% mazāka iespēja nomirt no insulta vai sirdslēkmes nekā tiem, kam nepieder. Lai gan joprojām ir atklāts jautājums, vai tas ir kaķa dēļ vai tāpēc, ka lielāko daļu laika, mierīgākie cilvēkie ir mājās.

Murrāšanai ir ārstnieciskas īpašības.

Neskatoties uz to, ka murrāšana tiek uzskatīta par vienu no labākajām un mierīgākajām skaņām pasaulē, tā tiek saistīta arī ar noteiktu terapeitisko spēju dziedināt cilvēka muskuļus un kaulus.

Saskaņā ar dažiem pētījumiem frekvencēm diapazonā no 18 līdz 35 Hz faktiski ir zināma pozitīva ietekme uz locītavu mobilitāti pēc traumas.

Kaķa murrāšana arī rada dažas pozitīvas vibrācijas frekvencēs no 20 līdz 140 Hz.

Cilvēki guļ labāk kaķa klātbūtnē.

Saskaņā ar vairākiem pētījumiem cilvēkiem uzlabojas miegs kaķa klātbūtnē. Šos rezultātus apstiprināja miega medicīnas klīniskais centrs.

Aptuveni 41% cilvēku apgalvo, ka mājdzīvnieku dēļ viņi guļ labāk, un tikai 20% no viņiem teica, ka tas bieži noved pie dažiem pārkāpumiem.

Mazāk iespēju attīstīt alerģijas bērniem līdz viena gada vecumam

Nacionālie Vese***as institūti 2002. gadā publicēja pētījumu, kurā konstatēts, ka bērniem, kas jaunāki par vienu gadu, kas atradās vienā un tajā pašā telpā ar kaķi, bija mazāk iespēju attīstīt dažāda veida alerģijas.

LASI ARĪ: Atradāt naudu sapnī: ko nozīmē sapnis

Šāda mājdzīvnieku pakļaušana agrīnā vecumā pasargās viņus ne tikai no alerģijām pret mājdzīvniekiem, bet arī no daudziem citiem bieži sastopamām alerģiskām reakcijām, piemēram, ērcēm, putekļiem, zālēm utt.

Palīdz cilvēkiem tikt galā ar dažiem zaudējumiem

Ja personai ir kaķis, reizēm tas palīdz viņam labāk tikt galā ar dažiem zaudējumiem, kā arī kādu laiku no tā atgūties. Viņi izskatās kā sava veida sociālais atbalsts grūtos laikos.

Cilvēks var vienkārši teikt, ka viņam ir vieglāk, un var pateikt kaķim visu, ko viņa domā, jo viņa nekad netiesās viņu kā cilvēku.

avots: esotericblog

Leave a Comment