Gatavojieties lielai enerģijas maiņai!

Tas būs spilgtākais Pilnmēness 2019. gadā! Kopā ar šo pilno Mēnesi šodien būs kosmiskās enerģijas maiņa, kas galu galā ietekmēs ikvienu uz šīs planētas!

Jūs varat izmantot šo vibrāciju maiņu savā labā un veikt dažas pozitīvas izmaiņas savā dzīvē.

Tātad, šeit ir tas, ko šis Pilnmēness jums piedāvā!

Ir pienācis laiks dziedināšanai.

Neatkarīgi no tā, vai jūsu brūces ir fiziskas, garīgas, apziņas vai bezsamaņas, tagad ir pienācis laiks pievērsties viņu dziedināšanai.

LASI ARĪ: Kā izdzīvot sabiedrībā, kas pielūdz nepatiesību

Kad jūs koncentrējaties un darāt visu iespējamo, lai kļūtu labāki un spēcīgāki, jūs varat atbrīvoties no visām sāpēm un ciešanām, kas jūs noārda.

Tā ir iespēja virzīties uz priekšu dzīvē.

Daudzi no mums saskarsies ar jaunām aizraujošām iespējām, ko mēs nevarētu pat iedomāties, ko varētu sasniegt tur!

Ja jūsu dzīvē ir kaut kas, kas vēl nav kārtībā, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk, lai jūs varētu turpināt virzīties uz priekšu, lai nekas nevilktu jūs atpakaļ.

Tas ir ideāls laiks rīkoties.

Vai jums ir nepieciešams sākt darbu pie projekta vai pabeigt to, ko jūs atlikāt līdz vēlākam? Ejiet uz priekšu un dariet to, jums būs pietiekami daudz enerģijas un vēlmes to darīt visu tagad!

Atbrīvojieties no toksiskajiem cilvēkiem savā dzīvē.

Ir jāpārskata attiecības, kas jums nodara kaitējumu vai kavē jūs.

LASI ARĪ: Vasilisas Volodinas Horo***ps: kā sezonas ietekmē Zodiaka zīmes

Ja konstatējat, ka kāds nav vērts laiku, pūles un stresu, pārtrauciet attiecības. Pārtrauciet ļaut cilvēkiem staigāt pa jums, un tā vietā, lai sekotu sliktiem piemēriem, esiet līderis!

Esiet apzināti un apzinieties savu ego

Neļaujiet, ka jūsu pašvērtējuma sajūta dominē pār jums. Šajā pilnajā Mēnesī ir ļoti svarīgi, lai jūs netiktu iekļauti savā ego. Tā vietā palieciet ikdienišķi, un viss noritēs nevainojami.

Kopumā februāra Supermēness pievienotā enerģijas maiņa būs ļoti pozitīva!

Ja jūs atpūšaties un ejiet ar plūsmu, jūs varat labāk sazināties ar šo enerģiju, un tas novedīs pie lieliem notikumiem jūsu dzīvē!

avots: esotericblog

Leave a Comment