Zodiaka zīme Dvīņi: akmeņi, talismani un krāsas

Dvīņiem jādod priekšroka dzeltenu un zaļu krāsu akmeņiem. Viņi palīdzēs saglabāt ierobežošanas, disciplīnas un neatlaidības raksturu. Citrīna akmens piesaistīs veiksmi jebkurā Dvīņu uzņēmumā. Šis akmens ir ideāls šai Zodiaka zīmei. Viņš ierobežo Dvīņu negatīvās personības īpašības un uzlabo tās īpašības, kas ir nepieciešamas. Arī citrīns veicina Dvīņu koncentrācijas un neatlaidības attīstību.

Lasi arī: Ekspertu ieteikumi, lai bērni izaugtu labi audzināti un laimīgi

Serdoliks palīdzēs tiem Dvīņiem, kuri ir saistījuši savu dzīvi ar mākslu un žurnālistiku. Viņš palīdz attīstīt oratorijas prasmes un ir dažādu ideju un iedvesmas magnēts. Turklāt serdoliks aizsargā Dvīņu ģimeni, saglabā mieru un saglabā enerģiju.

Izveidot attiecības ar cilvēkiem Dvīņiem palīdz kaķa acs. Šis akmens ir piemērots Dvīņiem, kuri pastāvīgi saskaras ar daudziem cilvēkiem. Kaķa acs dod īpašniekam pacietību, atjautību un prāta elastību. Turklāt akmens aizsargā Dvīņus no intrigām un tenkām, sadedzina negatīvo enerģiju, ko Dvīņi saņem no citiem cilvēkiem.

Dzintars palīdzēs Dvīņiem atrast gudrību un harmoniju ar apkārtējo pasauli. Viņš palīdzēs pareizi analizēt darbības un izdarīt secinājumus. Šis akmens ir lielisks tiem Dvīņiem, kuri ir ieinteresēti paralēlās pasaulēs un ezotērikā. Tas palīdz attīstīt ekstrasensorās spējas un palielināt intuīciju.

Lasi arī: Kā bērni ģimenē pārdzīvo viena vecāka vardarbību pret otru

Papildus akmeņiem Dvīņus var ietekmēt arī talismani un amuleti. Ja jūs izvēlaties pareizo talismanu, tad visas pozitīvās īpašības, kas ir raksturīgas šai Zodiaka zīmei, palielināsies. Talismani pasargā savu nēsātāju no citu cilvēku negatīvās ietekmes.

Dvīņi pastāvīgi mainās, to elements – Gaiss, kas pārvietojas un paliek kustībā visas dzīvās būtnes. Tāpēc ideālie talismani Dvīņiem būs tie priekšmeti un simboli, kas iemieso kustību, vieglumu, mainīgumu un brīvību. Atbilstošs amulets būs atslēga. Tā palīdzēs pārvarēt šķēršļus, atrast pieeju jebkurai personai un risināt sarežģītas problēmas.

Maska kā talismans pilnībā atklāj Dvīņu būtību. Tā kā Dvīņi pastāvīgi mainās un nepieļauj rutīnu, maska ​​veicinās piesātinājumu un daudzveidību šīs Zodiaka zīmes dzīvē. Dvīņi vienmēr kustās un ir drudžaini, viņi ir viltīgi un uzņēmīgi, tāpēc viss, kas simbolizē aktivitāti, ātrums, informāciju un enerģiju, var kļūt par viņu talismanu. Labu veiksmi Dvīņiem sniegs talismans – grāmatas, monētas, rokas vai zvaigznes veidā.

Lasi arī: 5 lietas, ko obligāti vajag izsūkt ar putekļusūcēju

Dvīņu krāsa ir dzeltena. Šī krāsa palīdz Dvīņiem atbrīvoties no negatīvām emocijām, palīdz uzlādēt labu garastāvokli, veicina ātru informācijas asimilāciju, uzlabo atmiņu. Papildus dzeltenai, Dvīņiem ir piemērota violeta. Tā stiprina Zodiaka zīmes divējādo raksturu un palīdz visur gūt panākumus. Dvīņiem, kas veltī savu dzīvi intelektuālajam darbam, un tiem, kuri bieži vien sasniedz filozofiskās pārdomas, pelēks kostīms.

Avots

Leave a Comment