Visa patiesība par Vēršiem- kā viņi mīl, strādā un kādi draugi viņi ir!

Vērši darbā

Vienmēr profesionāļi. Viņiem ir “zelta rokas”, ass un praktisks prāts, viņi nebaidās no rutīnas, jo galvenais viņiem ir rezultāts. Gandarījums par saviem panākumiem ir viņu galvenais stimuls.

Vērši mīlestībā

Vīrietis – Vērsis ir ļoti pacietīgs un maigs, viņš visādi centīsies atbrīvot savu izredzēto no visām likstām un problēmām. Viņam nav vajadzīgas īslaicīgas intrigas, viņš alkst pēc sapratnes starp partneriem, taču, ja vīrieti – Vērsi gaida attiecību izjukšana, tad tas var visnotaļ negatīvi atsaukties uz viņa turpmāko izvēli. Tikai tad, ja viņam tiks pierādīts, ka viņu mīl un ciena, viņš atvērs savas dvēseles romantisko pusi.

Sieviete – Vērsis mīl uzmanību, viņai vienlaicīgi var būt vairāki pielūdzēji, kas apmierina viņas kaprīzes, taču, ja viņa izvēlas kādu vienu, visi pārējie nonāk otrajā plānā, jo viņa pilnībā atdodas savam izredzētajam.

Vērši seksā

Seksā Vērši mīl dažādību un eksperimentus. Jebkuru intīmās tuvības atteikumu šīs zīmes pārstāvis uztver kā nodevību.

Vēršu erogēnās zonas

Izteiktākā viņu maņa ir tauste, tāpēc viņi nevar sāk priekšspēli bez pieskārieniem. Viņu mīlestības valoda ir maigi pieskārieni un kaislīgi skūpsti. Vēršu erogēnās zonas ir kakls un ausis.

Vērši draudzībā

Vērši ir ļoti lojāli un uzticami draugi, taču tikt viņu tuvo draugu lokā nav nemaz tik viegli. Lai to izdarītu, ir jābūt apveltītam ar pacietību. Atceries, ka Vērši nepiedod melošanu. Viņi mīl sirsnīgas un dvēseliskas sarunas, viņi pat var būt greizsirdīgi uz saviem draugiem, jo ļoti augstu vērtē šo emocionālo saikni, kas viņus ar tiem saista. Vērši necieš spiedienu no apkārtējo puses un nevar ciest darīt to, ko kas viņiem nepatīk vai arī neliekas pieņemams. Ja Tu gadījumā esi izlēmis pavēlēt Vērsim, tad dari to draudzīga lūguma formā.

 

Leave a Comment