Zodiaka zīmju laimīgie skaitļi, kas piesaista mīlestību, veiksmi un bagātību

SAULE – 1

Saule ir to cilvēku aizbildne, kuri ir dzimuši Lauvas zīmē. 1 – pozitīva sākuma un biznesa panākumu simbols. Tieši tāpēc šis skaitlis Lauvām ir īsts panākumu “magnēts”. Uzmanīties šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu no skaitļa 2, jo tas bremzē viņu panākumus un palēnina attīstību.

MĒNESS – 2

2 astroloģijā ir apveltīts ar mīlestības un drošības enerģētiku, kas tik ļoti nepieciešama ir tieši Vēžiem. Šis skaitlis nes veiksmi un mieru. 22, 222, 2222 – šie ir Vēžu laimīgie skaitļi. Savienojumā ar 2 ļoti labvēlīgs ir arī skaitlis 7: 27, 272, 722 – šie skaitļi pastiprina viens otru. Skaitlis 1 Vēžiem nes nemieru un bažas.

MARSS – 3

Šis ir Aunu un Skorpionu laimīgais skaitlis. Jebkurā situācijā, kas ietver sevī jebkāda veida sāncensību vai izaicinājumus, jums vajadzētu vērsties pie skaitļiem, kas satur ciparu 3. Piemēram, nozīmējiet svarīgas tikšanās tieši 3. datumā, turklāt jūs varat ieviest arī talismanu trijstūra formā.

MERKURS – 4

Šis skaitlis norāda uz zināšanu spēku, dziļām domām, zinātni un pieredzes apmaiņu. Skaitlis 4 nes laimi Jaunavām un Dvīņiem. Šo zīmju pārstāvjiem vajadzētu strādāt žurnālistikas jomā vai arī kādā citā sfērā, kas saistīta ar informācijas apmaiņu. Kā talismanu jūs varat izmantot kvadrātus – piemēram, ornaments uz apģērba, kulons vai tetovējums.

JUPITERS – 5

Šis skaitlis nes spēcīgu pozitīvo enerģiju Strēlniekiem, it īpaši tad, ja viņu darbs ir saistīts ar pastāvīgu saziņu ar cilvēkiem. Strēlnieki patiesībā ir likteņa “mīlulīši”. Kā talismanu viņi var izvēlēties piecstaru zvaigzni.

Lasi vēl: Panākumu numeroloģija: aprēķini savu veiksmes skaitli

VENERA – 6

Šis skaitlis apzīmē harmoniju, ko visaugstāk vērtē tieši Svari un Vērši. Skaitlis 6 nes veiksmi šo zīmju pārstāvjiem tādā gadījumā, ja viņi dara to, kas viņiem patīk, turklāt sešinieks nes laimi arī mīlas lietās. Nozīmējiet kāzu datumu 6. jūlijā. Cipari 4 un 9 vēl vairāk pastiprinās skaitļa 6 labvēlīgo ietekmi. 4 ļoti labvēlīgi atsauksies uz attiecībām un laulībām, bet 9 nesīs panākumus radošajās lietās un profesionālajā darbībā.

SATURNS – 7

Skaitlis 7 kopumā ir ļoti laimīgs skaitlis, taču ikdienā tas nes veiksmi tieši Mežāža zīmē dzimušajiem. Saturns – tā ir šķēršļu planēta, un Mežāži ir neparedzami un stūrgalvīgi. Skaitlis 7 palīdz šiem spītīgajiem cilvēkiem ieklausīties savā sargeņģelī un pieņemt pareizos lēmumus.

URĀNS – 8

Šis ir Ūdensvīru laimīgais skaitlis. Skaitlis 8 palīdz šiem talantīgajiem un oriģinālajiem cilvēkiem gūt enerģiju no apkārtējās pasaules, iedvesmoties. Tas ir arī bezgalības simbols, spirāle, tāpēc Ūdensvīriem tiek rekomendēts izvēlēties sev rotas, kas satur tieši šo simbolu.

NEPTŪNS – 9

Šis skaitlis ir pabeigtības, pilnības un brieduma simbols. Aplis ir noslēdzies. Šis ir Zivju laimīgais skaitlis. Šajā zīmē dzimušajiem vajadzētu izvairīties no asiem priekšmetiem un rotaslietām. Labākais ornaments būs aplis. 9 apvienojumā ar 1 nesīs Zivīm bagātību, apvienojumā ar 2 – pastiprinās intuīciju un palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus, bet apvienojumā ar 6 – piesaistīs mīlestību.

Leave a Comment